Αναγέννηση Καρδίτσας: Ολες οι μεταγραφές, σήμερα το πρώτο φιλικό

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024


Σε αρκετές μεταγραφές προχώρησε η Αναγέννηση Καρδίτσας ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Προχώρησε στην απόκτηση του 34χρονου τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Θεοδωρόπουλου από την ΑΕΛ, του 23χρονου επιθετικού Γιώργου Ζαχαράκη από την Κόρινθο, του 37χρονου αριστερού μπακ Στράτου Χιντζίδη από τον Πανθρακικό, του 21χρονου επιθετικού Παναγιώτη Μπαλλά από τη Νίκη Βόλου, του 21χρονου χαφ Κωνσταντίνου Μπαλτά από τον Πιερικό, του μεσοεπιθετικού Αναστάσιου Δημητριάδη από το Αιγάλεω, του 34χρονου κεντρικού αμυντικού Βαγγέλη Ανδρέου από τη Νίκη Βόλου, του 32χρονου αμυντικού Μιχάλη Γιαννίτση από τη Νίκη Βόλου.

Aκόμη  πήρε τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Ρουμπιέ από τον Αστέρα Τρίπολης, τον 26χρονο φουλ μπακ Κων. Μηλιώτη από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, τον 20χρονο μέσο Γιουλιο Ραπαϊ από Ιαλυσο, τον 25χρονο επιθετικό Ιωακείμ Ζυγκερίδη από το Αιγάλεω, τον 21χρονο αριστερό μπακ Στέφανο Συμεωνίδη από την Επισκοπή, τον 26χρονο αμυντικό χαφ Βασίλειο Πογκοσιάν από τον Ιωνικό, τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Φερεντίνο από την Αναγέννηση Αρτας, τον 21χρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Τσιοπτσή από την Καβάλα, τον 30χρονο αμυντικό Βαγγέλη Αναστασόπουλου που επιστρέφει από την Κοζάνη, ενώ ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Σκόνδρα.

Γυμναστής τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Θοδ. Γκίτκος ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο Τιμόθεος Καβακάς.

Πρώτο φιλικό

Την πρώτη της φιλική αναμέτρηση δίνει σήμερα η Αναγέννηση (18:30) στο «AEL FC ARENA» με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Μετά από τρεις εβδομάδες σκληρών καθημερινών προπονήσεων επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έστω και σε επίπεδο φιλικών παιχνιδιών απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο.

Ο προπονητής Τιμόθεος Καββακάς υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας εκτός του Αναστασόπουλου, που έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.