«Αν είναι υγιής ο Σισέ, είναι σπουδαίος παίκτης - Τρελοκομείο ο Καμαρά»

Metrosport Team22 Ιουλίου 2024

Την ενίσχυση του ΠΑΟΚ με τον Καμαρά και του Άρη με τον Σισέ σχολίασε ο έμπειρος δημοσιογράφος Στέφανος Λεμονίδης. Αφού αναγνώρισε την ποιότητά τους, έβαλε και κάποια ερωτηματικά...

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο»: «Ήταν μεγάλη επιτυχία του Μοντεστό που έφερε τον Σισέ στην Ελλάδα. Ο Λεμονής καθιέρωσε τον Σισέ στον Ολυμπιακό. Είναι παίκτης ομάδας, μπορεί να μπει για δύο λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και να δώσει την ψυχή του. Στο ψηλό παιχνίδι είναι εξαιρετικός, όμως ο Μίτσελ τον καθάρισε μετά από ένα λάθος του στο ματς με την Καραμπάχ και ο κόσμος του Ολυμπιακού τα έβαλε με τον ποδοσφαιριστή. Ένας προπονητής δεν καίει έτσι έναν παίκτη. 

Νομίζω πως η ΑΕΚ τον έκοψε γιατί βρήκε πρόβλημα στο ισχίο, αν ισχύει ο Άρης πως τον έκλεισε; Αν , πάντως, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, θα προσφέρει στον Άρη. Είναι φοβερός στόπερ. Αν είναι υγιής, είναι σπουδαίος παίκτης.

Όσον αφορά τον Καμαρά που συνεχίζει πλέον την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, είναι «τρελοκομείο» και ανεύθυνο. Ξεχνάει να πάει στην προπόνηση γιατί τον παίρνει ο ύπνος. Ο Ολυμπιακός τον κάλεσε τον Δεκέμβριο για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε γιατί είχε στο μυαλό του να πάει σε ένα μεγαλύτερο Πρωτάθλημα. Δεν του βγήκε τελικά αυτή η επιλογή. Είναι παικταράς, αλλά το μυαλό του είναι πάνω από το κεφάλι. 

Τέλος, ο Ποντένσε κάνει πράγματα και θαύματα στη Γουλβς, οπότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει πολλά χρήματα για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.