ΑΜΣ Πανόραμα: Γνωριμία παικτών προπονητή, μεταγραφές, ανανεώσεις

Metrosport Team25 Ιουλίου 2024

Μια πρώτη γνωριμία με παίκτες του ΑΜΣ Α.Μ.Σ Πανόραματος είχε ο νέος προπονητής του Ακης Ανανίδας, στο γήπεδο της Ανάληψης ενώ είχε και μία πρώτη επαφή είχε και με τον συνεργάτη -βοηθό του Γιάννη Τσουκαλά. 

Συνεχίζει και τη νέα περίοδο στην ομάδα ο Βαγγέλης Μπουλουκ με την πολύ θετική συνεισφορά του σε κομβικά παιχνίδια της ομάδας, ειδικά στον Β' γύρο του πρωταθλήματος της Α' κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας. Επίσης ο Πάρης Αφεντίτσας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε και αναμένεται να έχει φέτος μια πολύ καλή χρονιά. 

Ακόμη οι Γ. Κεδίκογλου, Ασλετ Ματθαίος και Στέλιος Γρούιος. Στις αρχές του 2025, αναμένεται να μπει στην διαδικασία επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους και ο επιθετικός Κισκίνης Νικολής που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στην προετοιμασία θα ξεκινήσουν ποδοσφαιριστές της περσινής ομαδας Κ 17 όπως οι Κ. Γεωργίου και Χρ. Μαραγκός. Συνεχίζει στη θέση του τερματοφύλακα και ο 16χρονος Προκόπης Γατσώρης, ο οποίος έπαιξε φέτος στην Κ17 της ΕΠΣΜ και στην ανδρική ομάδα και πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανισεις. Επίσης ήταν μέλος της μικτής της ΕΠΣΜ. 

Ακόμη συνεχίζουν ο αμυντικός μέσος Ι. Ιωαννίδης, ο σέντερ φορ Αγγελος Παπάς, οι Γ. Καρακεχαγιόγλου, Ι. Γραμματικόπουλος, Μάριος Παπανικολάου, Σωτ. Μιζαρας, Αστέρης Βογιατζής, Αστέρης Τσολακίδης, Χρ. Γρηγοριάδης, Κ. και Αρσ. Φαιτατζόγλου, Θάνος Ιωαννίδης (και προπονητής στην ακαδημία), Ν. Αφεντούλης (αρχηγός της ομάδας), Αργ. Χατζηκωνσταντίνου, Σταύρος Γιαπουτζής, Θαν. Τσιμπούκης, Παύλος Γεωργιαδης.

Δεύτερη μετεγγραφή-επιστροφή παίκτη για τον Α.Μ.Σ Πανόραμα. Μετά τον Ανδρεα Σταυρίδη ήρθε και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Αλεξανδρος Συμεωνίδης τελευταία παίκτης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.