ΑΜΣ Πανόραμα: Ανανεώσεις συνεργασίας με παίκτες της ομάδας

Metrosport Team05 Ιουλίου 2024

Αρχισε ο προγραμματισμός του Α.Μ.Σ ΠΑΝΟΡΑΜΑ για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ, για την αγωνιστική σεζόν 2024/2025.
Αρκετοί ποδοσφαιριστές  απο το περσινό ρόστερ, συνεχίζουν και την επόμενη χρονιά.
Παραμένουν στην ομάδα κατόπιν δήλωσης τους οι εξής: Τερματοφύλακας: 1.Χατζηκωνσταντίνου Αργύρης. Αμυντικοί: 1. Αφεντούλης Νίκος, 2. Αφεντίτσας Πάρης, 3.Καρακεχαγιόγλου Γιώργος, 4.Γιαπουτζης Σταύρος, 5.Ιωαννίδης Θάνος, 6.Πολυχρονιαδης Αλκης, 7. Βογιατζής Αστέρης, 8.Σταυρίδης Ανδρέας. Μέσοι -Χαφ: 1.Φαιτατζόγλου Κώστας, 2.Φαιτατζογλου Αρσένης, 3.Τσιμπουκης Θανάσης, 4.Ιωαννίδης Γιάννης, 5.Μιζαρας Σωτήρης, 6.Τσολακίδης Αστέρης, 7.Γεωργιάδης Παύλος, 8.Γεωργίου Κώστας, 9.Τσουκαλάς Γιάννης. Επιθετικοί: 1.Γρηγοριάδης Χρήστος, 2.Κισκίνης Νικολής, 3.Γραμματικόπουλος Ιωάννης, 4.Παπανικολάου Μάριος, 5.Γρουιος Στέλιος.
Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με προπονητές και κάποιους ποδοσφαιριστές, για να ολοκληρωθεί το ρόστερ για την επόμενη πολύ απαιτητική χρονιά που έρχεται. Στην έναρξη της προετοιμασίας, μετά τον Δεκαπενταύγουστο, με την ανδρική ομάδα, θα συμμετέχουν και 4--5 ποδοσφαιριστές από την περσινή Κ 16 και Κ 17.
Το 80% των ποδοσφαιριστών είναι  παιδιά του Πανοράματος και της ακαδημίας. Ο στόχος της ομάδας θα είναι φυσικά ο πρωταθλητισμός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.