Η πρόβλεψη του Άμραμπατ για τον τελικό του Conference

Metrosport Team29 Μαΐου 2024

Ο Νορντίν Άμραμπατ μιλώντας στο Ολλανδικό ESPN δήλωσε πως θεωρεί ότι η Φιορεντίνα είναι αυτή που θα κατακτήσει το Conference League, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα αναμετρώνται σήμερα (29/5, 22:00) για τον τελικό του Conference League και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτήσουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ μίλησε στο ολλανδικό ESPN για το ματς δηλώνοντας πως οι «βιόλα» θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν.

«Ο κόσμος μιλά για τον τελικό εδώ και εβδομάδες. Νομίζω ότι θα το κερδίσει η Φιορεντίνα, καθαρά βάσει της εμπειρίας και της λίγο παραπάνω ποιότητας. Παράλληλα, μου αρέσει πολύ ο προπονητής, ο Ιταλιάνο.

Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός πιέζει καλά και ψηλά με τους εξτρέμ. Νομίζω ότι ο Ιταλιάνο έχει ένα τακτικό κόλπο γι’ αυτό και θα αφήσει τους μπακ να παίζουν χαμηλά και θα έχουν χώρους για να παίξουν ποδόσφαιρο από πίσω», δήλωσε ο Μαροκινός.

Επιπλέον, ρωτήθηκε για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί που διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό, όντας ο ο πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών στη σεζόν και στο Conference League συνολικά: «Για να είμαι ειλικρινής, με εξέπληξε. Προέρχεται από την Μπαρκάν, η οποία δεν είναι από τις κορυφαίες ομάδες στο Μαρόκο. Όταν δεις όσα έχει πετύχει τώρα, είναι πολύ εντυπωσιακά. Είναι πολύ δυνατός για το ύψος και το σώμα του. Κάνει άλματα ψηλά και είναι πολύ ακροβατικός».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.