Άμραμπατ για Κασεμίρο - «Γι’ αυτό δεν έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Ο Νορντίν Άμραμπατ αναφέρθηκε στην απουσία του Κασεμίρο από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο παίκτης της ΑΕΚ προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη για τη μη συμμετοχή του Κασεμίρο στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Υπενθυμίζεται, ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έπαιξε στον τελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 2-1 και κατέκτησαν το FA Cup.

Ο άσος της ΑΕΚ Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος έχει στη Γιουνάιτεντ τον αδερφό του Σοφιάν, αποκάλυψε λοιπόν σε ολλανδικά ΜΜΕ ότι ο Κασεμίρο δεν έπαιξε και «προσποιήθηκε» τον τραυματία, γιατί δεν ήταν στο αρχικό σχήμα. Ενδεχομένως, ο Άμραμπατ να έχει εσωτερική πληροφόρηση, λόγω του αδερφού του.

Αναλυτικά τα δημοσιεύματα με τις δηλώσεις του Νορντίν Άμραμπατ: «Ο Κασεμίρο δεν τραυματίστηκε, αλλά δεν ήθελε να είναι στον πάγκο στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας που κέρδισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν μπορείς να βγάλεις απλά τον Κασεμίρο. Έφυγε στην προθέρμανση. Δεν τραυματίστηκε, ωστόσο. Είδε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει και μετά σκέφτηκε: τότε θα κάτσω στην κερκίδα. Ήταν fit. Αυτή ήταν απλά μία επιλογή».

Ο 32χρονος Κασεμίρο έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τα μέσα του 2026, αλλά το αν θα το εξαντλήσει θα φανεί. Ο Βραζιλιάνος είχε μια μέτρια, στην οποία χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως κεντρικός αμυντικός από τον Έρικ τεν Χαγκ. Αντίθετα, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πού βρίσκεται το μέλλον του Σοφιάν Άμραμπατ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.