Αμπουκασίς: «Επιμένω πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα»

Γιώργος Ζαΐρης27 Ιουλίου 2023

Για το 0-0 στην Τούμπα και τον επαναληπτικό αγώνα στο Ισραήλ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο προπονητής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκασίς.

«Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, με καλή επιθετική γραμμή, αλλά καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αμυνθήκαμε σωστά, παίξαμε έξυπνα. Το αν το αποτέλεσμα είναι καλό θα φανεί στην ρεβάνς. Μας λείπουν 3-4 παίκτες για να παίξουμε όπως θέλουμε. Θα είναι πιο δύσκολο στην ρεβάνς για εμάς. Θα πρέπει να εμφανιστούμε πιο επιθετικοί, αλλά και να παίξουμε ιδιαίτερα έξυπνα. Ο ΠΑΟΚ είναι γρήγορη ομάδα, επιτίθεται καλά. Εμείς πρέπει να βάλουμε γκολ στην ρεβάνς, αλλά παράλληλα να προσέχουμε και τους παίκτες του ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της ομάδας από το Ισραήλ, Μιγκέλ Σίλβα, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Σβαμπ στο πρώτο ημίχρονο, είπε: «Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου, έκανα καλές αποκρούσεις, η στιγμή μου ήταν η απόκρουση του πέναλτι γιατί αυτό βοήθησε τη Μπεϊτάρ. Μίλησα με τους Βιεϊρίνια και Ράφα Σοάρες αν και δεν έπαιξαν, ελπίζω να μιλήσω ξανά μαζί τους μετά όταν ετοιμαστούμε να φύγουμε.

«Προσπαθήσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερη ομάδα από μας. Θα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε την επόμενη εβδομάδα στο γήπεδό μας και μπροστά στον κόσμο μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.