Αμπονσά: «Πρέπει να είναι προσεκτικός ο ΠΑΟΚ, πιο εύκολο αν προηγηθεί»

Metrosport Team31 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κόφι Αμπονσά. Ο Γκανέζος βετεράνος ποδοσφαιριστής μίλησε για τον καιρό που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και θυμήθηκε τα παιχνίδια με την Μπεϊτάρ του 2000. 

''Ήταν καλή ομάδα τότε η Μπεϊτάρ και έγιναν δύο ανταγωνιστικά παιχνίδια. Είχαμε κερδίσει στην Τούμπα και στο Ισραήλ ήρθαμε ισόπαλοι 3-3. Θυμάμαι ήταν μια καυτή ατμόσφαιρα εκεί. Για εμάς τους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές δεν ήταν πρόβλημα, αλλά για τους Έλληνες ήταν λίγο, όμως καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι». 

Αναφερόμενος στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων και στη ρεβάνς του Ισραήλ, ο Αμπονσά τόνισε: «Οι Ισραηλινοί θα θέλουν να πάρουν μία εκδίκηση από τότε, παρότι πέρασαν πολλά χρόνια από εκείνα τα παιχνίδια. Μετά το 0-0 της προηγούμενης Πέμπτης στην Τούμπα, η Μπεϊτάρ θα ψάξει την πρόκριση μέσα στην έδρα της. Θέλει προσοχή για τον ΠΑΟΚ και πιστεύω να είναι προσεκτικός και να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Αν καταφέρει να σκοράρει πρώτος θα ανοίξει την άμυνα τους και θα κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.