Αμπντέλ Μπαράντα: Ο παίκτης με το άφθονο ταλέντο που ερωτεύτηκε ο Μουρίνιο

Χρύσανθος Δοβλέτογλου25 Οκτωβρίου 2024

Την Πέμπτη (24/10) η ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο σοκαρίστηκε από τον θάνατο του Αμπντέλ Μπαράντα, σε ηλικία μόλις 35 ετών. Ο πρώην παίκτης της Παρί, της Λυών, της Μαρσέιγ και της Χετάφε, μεταξύ άλλων, πέθανε από έμφραγμα, όπως έγινε γνωστό. 

*Είχε χριστεί διεθνής με το Μαρόκο


Εμφανίστηκε στην πρώτη ομάδα της Χετάφε χάρη στον Λουίς Γκαρθία Πλάθα και η εξέλιξή του ήταν ραγδαία, τόσο που η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοζέ Μουρίνιο εξέφρασαν ενδιαφέρον για μεταγραφή. Η «απάντηση» του Μπαράντα ήταν να σκοράρει κατά της Βασίλισσας τον Αύγουστο του 2012...


Ωστόσο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Αλ Τζαζίρα του χτύπησαν την πόρτα, δελεάστηκε και στα 24 του έφτιαξε τις βαλίτσες του για... άλλες πολιτείες.

Μετά από αυτή την εμπειρία, επέστρεψε στην Ευρώπη για την Μαρσέιγ, αλλά δεν ήταν ο ίδιος και δεν πλησίαζε το επίπεδο που ήταν πριν φύγει, μέχρι που το 2021 κρέμασε τα παπούτσια του. 

Στις 24 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αν συνέχιζε στην ελίτ κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να είχε πετύχει. Το σίγουρο είναι ότι είχε άφθονο ταλέντο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.