Άμπελ Φερέιρα σε δημοσιογράφο: «Όλοι θα θέλατε να κάτσετε στη θέση μου, πρέπει όμως να...»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Καζάνι που έβραζε ήταν ο Άμπελ Φερέιρα μετά την ήττα με 5-0 από την Κριτσιούμα, στον 26ο γύρο του Μπραζιλεϊράο, με την ερώτηση ενός δημοσιογράφου να είναι αυτή που τελικά προκάλεσε την απόλυτη έκρηξη του προπονητή. 

Ο άλλοτε κόουτς του ΠΑΟΚ, βρέθηκε σε δύσκολη θέση μετά την... ταπεινωτική ήττα της ομάδας του με 5 γκολ, γεγονός το οποίο φάνηκε και από το ξέσπασμά του σε ερώτηση που του έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα abola.pt, ο Πορτογάλος απάντησε ιδιαίτερα εριστικά στον άνθρωπο που του έκανε την ερώτηση, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως «Ξέρω ότι όλοι θα θέλατε να καθίσετε εδώ, καταλαβαίνω αυτή την πλευρά. Αλλά λέω, πρέπει να πας να σπουδάσεις, να κάνεις το μάθημα και μόνο τότε μπορείς να καθίσεις εδώ και να διαλέξεις τους παίκτες και την ομάδα που καταλαβαίνεις. 

Αλλά είναι επίσης μέρος του. Έχετε κάθε δικαίωμα να κάνετε ό,τι ερωτήσεις θέλετε, γιατί είναι θεμιτές, και έχω επίσης το δικαίωμα να τις απαντήσω όπως θέλω. Επομένως, οι επιλογές του προπονητή».

Μια απάντηση που σχολιάστηκε έντονα στα αθλητικά σάιτ της πατρίδας του, αποδεικνύοντας πως και ο ίδιος πιέστηκε από το αποτέλεσμα που επήλθε. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.