Αμφιλοχία: «Καλύτερα να με χτυπούσε κεραυνός»-Συγκλονίζουν οι γονείς της 36χρονης (vid)

Metrosport Team14 Ιουλίου 2024

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη νέα γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία με τον 42χρονο που έστησε καρτέρι θανάτου στην 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τη δολοφόνησε με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της 36χρονης Αρετής που δολοφονήθηκε από τον διαστάσει σύζυγό της, έξω από το σπίτι της στην Αμφιλοχία, όπου την πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους, δίνοντας στη συνέχεια τέλος και στη ζωή του.

Ο 43χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας είχε κάνει κόλαση τη ζωή της εν διαστάσει συζύγου του, όπως λένε οι γονείς της αδικοχαμένης Αρετής. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ο δράστης και αυτόχειρας έπινε συνεχώς και κυκλοφορούσε μεθυσμένος, ενώ συχνά της συμπεριφερόταν άσχημα, την χτυπούσε και την έβριζε, σύμφωνα με την μητέρα του θύματος.

Όπως προσπαθούσαν να συμβουλεύσουν το ζευγάρι οι γονείς της άτυχης 36χρονης, έλεγαν τόσο στην κόρη της να φύγει όσο και στον γαμπρό τους να την αφήσει και να ξεκινήσει μία νέα ζωή με άλλη γυναίκα μακριά από την κόρη τους. Η απάντηση όμως που λάμβαναν η εξής: «Δεν μπορώ να ζήσω μακριά της».

Ένα από τα περιστατικά βίας εκτυλίχθηκε στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου εκεί χτύπησε βίαια την 36χρονη με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία. Η μητέρα της 36χρονης περιγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό: 

«Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε. Της είπε (σσ. όταν η 36χρονη πήρε τον γιο της τηλέφωνο) ”μαμά πού είσαι;”. ”Βασίλη πάρε τηλέφωνο το 100” του λέει, ”με σκοτώνει ο πατέρας”».

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Αρετής ήταν ο πρώτος που έμαθε το πρωί για την δολοφονία της κόρης του. «Κατέβαινα από το σπίτι να πάω για δουλειά και με ειδοποίησαν οι φίλοι μου. Δεν ήξερα τίποτα. Καλύτερα να με χτυπούσε κεραυνός να πέθαινα, παρά αυτό».


in.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.