Αμφιλοχία: Είχαν προηγηθεί δυο συλλήψεις του γυναικοκτόνου-Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

Μουδιασμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τη νέα γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία, με μια 37χρονη να δολοφονείται βάναυσα από τον 43χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 43χρονος πυροβόλησε θανάσιμα την 36χρονη, η οποία εντοπίστηκε από τις αρχές νεκρή μέσα στο όχημα, ενώ η σορός του δράστη βρέθηκε λίγα μέτρα από το ΙΧ του θύματος. Μάλιστα, μετά το φονικό, ο 43χρονος αυτοκτόνησε, χρησιμοποιώντας το όπλο με το οποίο δολοφόνησε τη σύζυγό του.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από δυο μέρες, το θύμα είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα στις 10 Ιουλίου 2024, με τον δράστη να συλλαμβάνεται στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Την ίδια ώρα, το θύμα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του «panic button».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, ανευρέθηκαν νεκροί στην περιοχή της Αμφιλοχίας 36χρονη γυναίκα και 43χρονος άνδρας, οι οποίοι έφεραν τραύμα από κυνηγετικό όπλο.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο 43χρονος πυροβόλησε τη 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός οχήματος και κατόπιν αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Επισημαίνεται ότι η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα τη 10 Ιουλίου 2024, πλην όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του “panic button”.

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.