Αμανατίδης: «Ο ΠΑΟΚ χάρισε στους Σουηδούς φθηνά γκολ»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Περικλής Αμανατίδης, με τον έμπειρο προπονητή να παραθέτει τις σκέψεις του για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Μάλμε στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League και τον αποκλεισμό των «ασπρόμαυρων». τονίζοντας χαρακτηριστικα «ήταν μία πολύ κρίσιμη στιγμή για τον ΠΑΟΚ, έντονα συναισθήματα με δύο ομάδες που είχαν καλές και άτυχες στιγμές. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα εντυπωσιακό γκολ του Κουλιεράκη, δύο πολύ καλά γκολ από Τάισον και Ζίβκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ χάρισε στους Σουηδούς φθηνά γκολ και τώρα θα καλείται να περάσει στο Europa League, το ποδόσφαιρο είναι μία συνεχόμενη διαδικασία στην οποία δεν σταματάμε την εξέλιξη».

Για το τι μπορεί να ευθύνεται: «Από τη στιγμή που οι Ελληνικές ομάδες μπαίνουν τόσο νωρίς στον χορό των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων θα πρέπει να ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους τουλάχιστον 10 ημέρες νωρίτερα, φαίνονται πιο ανέτοιμες από τις αντιπάλους τους που έχουν ρυθμό στα πόδια τους, φάνηκε το ίδιο σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό».

Τονίζοντας: «Μου αρέσει ο Καμαρά, είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που ήρθε για να καλύψει ένα κενό, οι Τσαλόφ και Τισουντάλι θα τον βοηθήσουν μελλοντικά και ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.