Αμανατίδης: Η πρόκληση του Ηρακλή, ο Ευγενίου και ο Μονεμβασιώτης

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Περικλής Αμανατίδης, με τον νέο προπονητή του Ηρακλή να μιλάει για την... επανεκκίνηση του «Γηραιού» με τον ίδιο στην τεχνική ηγεσία και την παρουσία του κυρίου Μονεμβασιώτη, σημειώνοντας πως ο Ηρακλής αποτελεί μία πρόκληση για τον ίδιο.

Αρχικά όπως ανέφερε: «Παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή κάτι που κατάλαβα με την επικοινωνία που είχα με τον κύριο Ευγενίου και την συνεισφορά του κυρίου Μονεμβασιώτη, γνωρίζοντας τις δυσκολίες αποφάσισα να γίνω μέρος της προσπάθειας».

Προσθέτοντας: «Αξίζει το ρίσκο, είναι μία μεγάλη ευκαιρία και αποτελεί πρόκληση για εμένα παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η ομάδα και πρέπει να κάνουμε όλοι τη δική μας προσπάθεια».

Για την σχέση των Μονεμβασιώτη - Ευγενίου: «Οι δύο τους έχουν μία πολύ καλή σχέση και αυτή τη στιγμή τα πράγματα πάνε πολύ καλά και ο κύριος Μονεμβασιώτης δίνει αυτή τη στιγμή την προοπτική. Ο ίδιος μου είπε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια και θα συμβάλει με τον δικό του τρόπο στο να γυρίσει σελίδα ο Ηρακλής, είναι πολύ σημαντικό.

Ενώ για τους παίκτες του: «Τα παιδιά κάνουν μία κατάθεση ψυχής, πρέπει να βοηθηθούν και στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε κατακτήσει έξι βαθμούς. Όπως είχε πει και ο κόουτς Τσιώλης , η ομάδα δεν είχε πάρει ότι άξιζε με τον ίδιο να θέλω να πω δημόσια ότι έχει αφήσει τη δική του ταυτότητα στην ομάδα παρά τα προβλήματα που υπήρχαν, την αβεβαιότητα όπως η υπόθεση Μάρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.