Αμανατίδης: «Η ιστορία του Απόλλωνα δεν αφήνει περιθώρια μόνο για καλή πορεία»

Δημήτρης Καλαϊτζής21 Σεπτεμβρίου 2024

Ώρα αποκαλυπτηρίων! Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς! Οι «κοκκινόμαυροι» μπαίνουν από νωρίς στα... βαθιά, καθώς αντιμετωπίζουν τον Πανθρακικό (22/9, 16:00) στην Κομοτηνή, για την πρεμιέρα του πρώτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. 

Η ομάδα στήθηκε με μοναδικό στόχο να πάρει την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία και έπειτα να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει και για να το πετύχει αυτό επέλεξε έναν άνθρωπο που ξέρει καλά τι εστί πρωταθλητισμός και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αμανατίδη. 

Ο έμπειρος τεχνικός άνοιξε τα χαρτιά του στο metrosport.gr και μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να αναλάβει τα ηνία του ιστορικού συλλόγου, για τους στόχους του, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στον πάγκο του Απόλλωνα την πρώην ομάδα του. 

«Δεν το σκέφτηκα πολύ για να πω το ναι»

  • Ποιοι ήταν οι λόγοι που σου έκαναν να αποδεχτείς την πρόταση του Απόλλωνα:

«Όταν με κάλεσε στο γραφείο του ο πρόεδρος κ. Μπαλτίδης για να μιλήσουμε για την ομάδα μου εξήγησε πρώτα ο ίδιος ποιος ήταν ο δικός του στόχος για την ομάδα κι αν θέλω να συνεργαστούμε. Από την πλευρά μου, χωρίς να το σκεφτώ πολύ και ειδικά όταν μιλάμε για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης, δεν μπορείς να πεις όχι». 


«Η ιστορία του Απόλλωνα δεν σου αφήνει περιθώρια να λες ότι πας να κάνει μία καλή πορεία»

  • Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας:

«Ο στόχος του Απόλλωνα δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει το Πρωτάθλημα. Άλλωστε, η ιστορία και το βάρος της ομάδας δεν σου δίνει πολλά περιθώρια για να πεις ότι πας να κάνει μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας».

«Πέρα από καλούς παίκτες, θέλαμε και καλούς χαρακτήρες»

  • Το επίπεδο του ρόστερ:

«Η αξιολόγηση του ρόστερ και η επιλογή παικτών έγινε με βάση τα χαρακτηριστικά και το πλάνο που έχουμε στο μυαλό μας για το πώς θέλουμε να αγωνίζεται η ομάδα κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Πέρα από καλούς ποδοσφαιριστές, αυτό που μας ενδιέφερε ως οργανισμός Απόλλων Καλαμαριάς να είναι και καλοί χαρακτήρες». 


«Σέβομαι τον Πανθρακικό»

  • Η ομάδα μπαίνει από νωρίς στα... βαθιά και στην πρεμιέρα θα βρει στο δρόμο της τον Πανθρακικό, τον οποίο παλιότερα έχεις υπηρετήσει ως προπονητής:

«Ο Πανθρακικός έχει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σέβομαι και εκτιμώ την ομάδα. Την Κυριακή είναι η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και εμείς από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει για το συγκεκριμένο παιχνίδι γνωρίζοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου». 

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι η δύναμη και η ιστορία της ομάδας»

  •  Ένα μήνυμα στον κόσμο του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Θέλουμε τον κόσμο μας σε κάθε παιχνίδι να είναι κοντά μας και να αποτελεί τον 12ο παίκτη για εμάς. Ο κόσμος είναι η δύναμη και η ιστορία της ομάδας. Εγώ θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Απόλλωνα και να τους υποσχεθώ ότι σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε όλοι μαζί την άνοδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.