Αμανατίδης για Καμπανιακό: «Kάναμε ένα μικρό θαύμα»

Metrosport Team29 Μαΐου 2024

Ο Καμπανιακός πέτυχε τον στόχο της παραμονής του στη Super League 2. Στην επιστροφή της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο η ομάδα της Χαλάστρας με αντεπίθεση διαρκείας και ειδικότερα στα πλέι άουτ, όπου συγκέντρωσε 17 βαθμούς κατάφερε να πανηγυρίσει την σωτηρία της. 

Ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Αμανατίδης για την επίτευξη του στόχου της παραμονής και τι μέτρησε, είπε στον Παύλο Κερασιώτη: «Ηταν μια συλλογική προσπάθεια που έγινε με πολλή δουλειά από όλους. Τον πετύχαμε όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές, τιμ και διοίκηση. Στο τέλος αυτό που δημιουργήσαμε αυτούς τους μήνες, από τον Νοέμβριο και μετά, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Στην ουσία κάναμε ένα μικρό θαύμα. 

Ολοι μας θεωρούσαν τελειωμένους, όμως με την δουλειά μας, ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θεωρώ ότι δίκαια επιτεύχθηκε η παραμονή μας. Τα περισσότερα μπράβο αξίζουν στους παίκτες μας». Ακόμη, ο έμπειρος τεχνικός, είπε: «Ο πρώτος στόχος όταν πήγα ήταν να αποφύγουμε την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό. Αυτό το πετύχαμε. Μετά αυτό που πίστεψα και προσπάθησα να περάσω στους παίκτες ήταν ότι δεν θα πέσει η ομάδα γιατί αυτό φαινόταν από την εικόνα μας και κατά γενική ομολογία από προπονητές και παίκτες. Θεωρώ ότι κάθε αγωνιστική η ομάδα έδειχνε ότι δεν άξιζε να πέσει. Στο τέλος έγινε το δίκαιο και η ομάδα σώθηκε».

 Τέλος, ο Αμανατίδης μοίρασε συγχαρητήρια στην Κ19 του συλλόγου που κέρδισε τον τίτλο στον Α’ όμιλο της SL2 και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, λέγοντας: «Πέτυχαν έναν μεγάλο στόχο. Αξίζουν οι παίκτες και οι προπονητές πολλά συγχαρητήρια γιατί ήταν πρωταγωνιστές στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.