Αμαλιάδα: «Κι άλλο βρέφος κινδύνευσε να πεθάνει παρουσία της 24χρονης»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Μορφή χιονοστιβάδας φαίνεται πως έχει πάρει η υπόθεση με τα νεκρά βρέφη σε Αμαλιάδα και Αχαΐα, με μια ακόμη καταγγελία σε βάρος της 24χρονης να έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με νέα καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα παιδί, γυναίκας με την οποία ζούσε για σύντομο χρονικό διάστημα η 24χρονη, φέρεται να κόντεψε να πεθάνει στα χέρια της, με τις αρμόδιες Αρχές να σημειώνουν ότι έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια τόσο για τους θανάτους των μωρών στην Κάτω Αχαΐα όσο και στην Αμαλιάδα.

Μάλιστα, πρόκειται για συμβάν που σημειώθηκε πριν από αρκετά χρόνια στην περιοχή της Πάτρας, αρκετά χρόνια πριν τους θανάτους των παιδιών της 24χρονης και της τωρινής συγκατοίκου της.

Το εν λόγω παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με δυσκολία στην αναπνοή και, χάρη στη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

«Μου φορτώνουν θανάτους»

Μιλώντας στο MEGA, η 24χρονη υποστήριξε ότι όλοι προχωρούν σε ανυπόστατες καταγγελίες σε βάρος της, προσπαθώντας να της φορτώσουν θανάτους.

«Βγαίνουν όλοι με κουκούλα και μου φορτώνουν θανάτους. Ούτε καφέ δεν μπορώ να βγω», δήλωσε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας ότι την κατηγορούν ακόμη και επειδή γελάει, αλλά κανένας δεν ξέρει τι περνάει μέσα της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.