Alpha: Η Τατιάνα Στεφανίδου το έριξε στον... χορό για το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Ολυμπιακού

Metrosport Team30 Μαΐου 2024

Την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό πανηγυρίζει από το βράδυ της Τετάρτης (29/5) το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 της Φιορεντίνα στην OPAP Arena το βράδυ της Τετάρτης (29/5) και κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους ένα ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η Τατιάνα Στεφανίδου το… έριξε στον χορό!

Η παρουσιάστρια του Alpha πανηγύρισε με τον δικό της τρόπο τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού, χορεύοντας live στην εκπομπή της το τραγούδι «Περαία μου, Περαία μου».

Η συγκίνηση του Σπύρου Νάσιου

Στους «πανηγυρισμούς» της Τατιάνας Στεφανίδου για τον ευρωπαϊκό τίτλο του Ολυμπιακού συμμετείχε και ο δημοσιογράφος του Alpha, Σπύρος Νάσιος, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας ένα «ερυθρόλευκο» κασκόλ.

Μάλιστα, όταν έγινε αναφορά στην εκπομπή για όσα είπε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Σπύρος Νάσιος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.


Ο δημοσιογράφος του Alpha βούρκωσε όταν άκουσε τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αφιέρωσε την επιτυχία του Ολυμπιακού στον εκλιπόντα πατέρα του Μιλτιάδη, αλλά και στον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος έφυγε κι αυτός από τη ζωή.

«Να το δουν όλοι οι πατεράδες μας πάνω εκεί στους ουρανούς και να χαίρονται», σχολίασε δακρύζοντας ο Σπύρος Νάσιος αναφερόμενος στον δικό του πατέρα που έφυγε από τη ζωή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.