Άλωσε το Περιστέρι ο Βόλος

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Οκτωβρίου 2024

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Βόλος στο Περιστέρι. Η ομάδα του Πουρσαϊτίδη αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε στην επανάληψη να φέρει τούμπα το ματς και να επικρατήσει 2-1 του Ατρομήτου, στα πλαίσια της έβδομης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. 

Με τον Μαρκ Κόσζτα να πετυχαίνει γκολ και ασίστ οι Θεσσαλοί πέτυχαν μία παλικαρίσια νίκη. 

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ με τον Γιουμπιτάνα στο 41΄, όμως πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο Μπόρσον αποβλήθηκε και άφησε τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες. 

Στο 66ο λεπτό ο Κόζστα δημιούργησε για τον Γκλάβτσιτς και ο Σέρβος με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1 και δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ανατροπή, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ούγγρο επιθετικό.

Δέκα λεπτά μετά, ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκλάβτσιτς. Παρά την πίεση, οι Θεσσαλοί άντεξαν και πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στο Πρωτάθλημα και πάλι μακριά από το Πανθεσσαλικό (είχε προηγηθεί το διπλό στην Τρίπολη).

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Μανσούρ, Μπρόρσον, Κίνι, Τσιγγάρας (77′ Μίχορλ), Ουεντραόγκο (85′ Σταυρόπουλος), Γιουμπιτάνα (46′ Τσακμάκης), Μπακού (77′ Γκονζάλες), Φαν Βεερτ (66′ Καρλίτος), Ουάρντα.

ΝΠΣ Βόλος: Κόβατς, Μύγας (46′ Σούντγκρεν), Καλογερόπουλος, Κορέα, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού (54‘ Τσοκάνης), Μεντιέτα (88′ Βιγιαφάνες), Κόμπα (85′ Μίλετιτς), Ασεχνούν (54′ Άλτμαν), Κόσζτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.