Αλόνσο: «Οι δύο τερματοφύλακες, ήταν τα σπουδαία πρόσωπα του αγώνα»

Γιώργος Καστάνης15 Σεπτεμβρίου 2024

O προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι και το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα στην Τούμπα, στάθηκε στην εμφάνιση του Ντραγκόφσκι και του Κοτάρσκι. 

«Το Πρωτάθλημα σχεδόν τώρα αρχίζει, εννοείται ότι θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς μέχρι τώρα. Θεωρώ όμως ότι κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, απέναντι στον τελευταίο Πρωταθλητή. Και στην προηγούμενη περίοδο, από τους παλιούς αγώνες, ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει έναν βαθμό. Σε αυτό το ματς, η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά συγκριτικά με αυτά που είχε δείξει στο Πρωτάθλημα. Η ομάδα θα μπορέσει να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην πορεία».

- Ηταν βελτιωμένη η εικόνα του Παναθηναϊκού; Που δουλέψατε περισσότερο;

«Δουλέψαμε περισσότερο στο πνευματικό κομμάτι, συζητώντας με τους παίκτες και προβάλλοντας και βίντεο. Την δεύτερη εβδομάδα δουλέψαμε πολύ στην τακτική. Για να γίνουμε πιο στοιβαρή ομάδα. Δείξαμε ένα πρόσωπο περισσότερο επιθετικό. Οι δύο τερματοφύλακες, ήταν τα μεγάλα πρόσωπα της αναμέτρησης αυτής. Ο Ντραγκόφσκι στο πρώτο ημίχρονο και ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος. Ημασταν καλύτεροι στην πορεία του αγώνα και παίξαμε καλύτερα».

- Στο πρώτο 30λεπτο δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός. Υστερα βελτιώθηκε. Τι σας άρεσε και τι όχι;

«Θα συμφωνήσω μαζί σας. Ο ΠΑΟΚ ηταν καλύτερος από εμάς. Υπήρξαν δύο φάσεις που δεν έγιναν καλά τελειώματα. Στα πρώτα 30 λεπτά δεν βγάλαμε την πίεση ψηλά, δεν βρίσκαμε τους χώρους για να παίξουμε. Στην πορεία αισθανθήκαμε καλύτερα. Κάναμε μία αλλαγή στο κέντρο για να πιέσουμε περισσότερο. Αυτό μας βοήθησε να παίξουμε 15 μέτρα πιο μπροστά. Το δεύτερο ημίχρονο μας βγήκε καλύτερα. Ακριβώς ξέραμε ότι θα υποφέρουμε. Τι δεν μου άρεσε; Τα πρώτα 30 λεπτά. Από την άλλη μου άρεσε η νοοτροπία που έβγαλε η ομάδα. Πάνω από όλα, μπόρεσε να ανταποκριθεί στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.