Αλμέιδα: «Ξαναπαίζουμε ως ομάδα»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2023

Ικανοποιημένος, όπως είναι φυσικό, από τη σπουδαία νίκη της ΑΕΚ μέσα στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού με 2-1, που ήρθε μάλιστα με ανατροπή, εμφανίστηκε ο προπονητής της Ματίας Αλμέιδα.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» δήλωσε αμέσως μετά το ντέρμπι: «Ξαναπαίζουμε σαν ομάδα και δουλεύουμε σε αυτό. Ξέραμε πως είχαμε δύσκολη εβδομάδα, λόγω της ποιότητας των ομάδων που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ολυμπιακός, Μπράιτον και Παναθηναϊκός είναι εξαιρετικές ομάδες, με εξαιρετικούς προπονητές».

Για το πρόγραμμα: «Αυτό συνεχίζει. Είχαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, πλέον θα έχουμε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για τη φράση «ξαναπαίζουμε ως ομάδα»: «Αυτό που θέλω να πω είναι πως υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε ποδοσφαιριστές. Κάποιοι είναι βασικοί, κάποιοι όχι. Άλλοι είναι εκτός αποστολής και πρέπει πάντα να είναι έτοιμη να βοηθήσουν. Αυτό εννοούσα ότι πλέον ξαναπαίζουμε ως ομάδα».

Στις αντιδράσεις που είχε η ομάδα του σε κάποια σημεία του ντέρμπι στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε ιδιαίτερο λόγο να οπισθοχωρήσουμε και να δώσουμε στην ΑΕΚ ευκαιρίες να δημιουργήσει κάτι στο γήπεδο.

Είχαμε καλύτερες συνθήκες από ό,τι το εκμεταλλευτήκαμε», ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV ο προπονητής του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα στο γήπεδο, όμως στις μονομαχίες που θέλει η ΑΕΚ να κάνει, ήταν λίγο πιο δυνατή, κατάφερε να περιορίσει το παιχνίδι. Αυτό ήταν το κομμάτι που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ. Είχαμε ευκαιρίες για να είναι το σκορ διαφορετικό. Θα μπορούσαμε να είχαμε αντιδράσει καλύτερα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.