Δικογραφία σε βάρος του Αλμέιδα - Διαψεύδει η ΑΕΚ

Metrosport Team02 Μαΐου 2024

Δικογραφία σε βάρος του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, για τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας σχημάτισε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, η έρευνα ξεκίνησε μετά από σχετική προφορική μήνυση που υπέβαλε ο αστυνομικός, ο οποίος κατήγγειλε τον Αργεντινό προπονητή ότι τον έπιασε από τον λαιμό. Μάλιστα, για το ίδιο περιστατικό, ο Αλμέιδα κλήθηκε σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ), όπου ζήτησε συγγνώμη από τον αστυνομικό. 

Ωστόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ έσπευσε να διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες: «Δεν υπάρχει απολύτως καμία μήνυση, ούτε προφορική, ούτε γραπτή, ούτε τίποτα" τόνιζαν από την ΑΕΚ και ξεκαθάριζαν πως "όλα αυτά είναι ασυναρτησίες".

Ο Τάσος Τσατάλης, από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, σχολίασε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook: «Δε λέτε να καταλάβετε πως με την εκστρατεία fake news δεν θα πετύχετε τίποτα. 

Ανύπαρκτες μηνύσεις, καταθέσεις που δεν έχουν ζητηθεί και φυσικά δεν έχουν δοθεί ποτέ...

Συνεχίστε. Επειδή όμως πρόκειται για την ΑΕΚ, περιμένουμε αν υπάρχει αξιοπρέπεια, παραιτήσεις ή απολύσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.