Αλμέιδα: «Δεν σκέφτομαι τους ψιθύρους, συνεχίζω στον ίδιο δρόμο»

Metrosport Team01 Αυγούστου 2024

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Νόα από την Αρμενία εξασφάλισε η ΑΕΚ μετά την άνετη νίκη με 4-0 επί της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στην Ανδόρα.

«Δεν σκέφτομαι τους ψιθύρους, συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο», ήταν η πρώτη αντίδραση του προπονητή της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμέιδα:

Για το ματς: "Δεν σκέφτομαι τους ψιθύρους. Είχα πει παλιότερα πως είναι ευτυχισμένοι όσοι πιστεύουν χωρίς να χρειάζεται να δουν και εγώ συνεχίζω στον ίδιο δρόμο. Εμείς είπαμε πως θα είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα και αυτό είμαστε".

Για τον Λιβάι Γκαρσία: "Πάντα έχει τη δική μας εμπιστοσύνη ο Λιβάι, πάλι είχε σκοράρει και είχε ασίστ στο πρώτο ματς και πάντα μας μένει κάτι το αρνητικό, είναι κόσμος που ζει έτσι. Εγώ σκέφτομαι τα θετικά. Οι ποδοσφαιριστές λαμβάνουν την εμπιστοσύνη μας κυρίως όταν κάνουν λάθη. Είμαστε όλοι μαζί στο ίδιο πλοίο".

Κατέληξε λέγοντας: "Εγώ αναλύω πάρα πολλά πράγματα, τα λάθη που έχουν γίνει. Αυτό που έχω να πω είναι πως σε δυο ματς βάλαμε οκτώ γκολ και μπορούσαμε περισσότερα. Δεν μπορώ να ζητήσω παραπάνω και μόνο να κάνουμε το ίδιο".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.