Άλμα πρόκρισης του Παναθηναϊκού, φωνάζει για τη διαιτησία ο Βόλος

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Δεκεμβρίου 2022

Έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 3-0 του Βόλου-που έχει αρκετά παράπονα για τη διαιτησία-και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας


Ο Βόλος θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως ο Άλχο αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Και οι γηπεδούχοι έλυσαν το γόρδιο δεσμό με τον Σπόραρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πηγαίνοντας προηγούμενοι στα αποδυτήρια.

Το συγκρότημα του Μπράτσου όπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στην επανάληψη είχε τη δυνατότητα για να ισοφαρίσει με τον Νοκέρτ αλλά ο Λοντίγκιν απέκρουσε και στο…καπάκι έγινε το 2-0 με τον Τσέριν στο 53΄. 

Τα πάντα τελείωσαν λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, όπου ο Βέρμπιτς με τρομερό σουτ έστελε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 3-0. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (84’ Σάντσες) – Πέρεθ (65’ Κουρμπέλης), Τσέριν, Μπερνάρντ – Βέρμπιτς (69’ Σαβιέρ), Παλάσιος (84’ Κυριόπουλος), Σπόραρ (65’ Ιωαννίδης)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Κότνικ – Πίρινεν, Εσκοβάλ, Σιέλης - Άλχο, Μπαριέντος (73’ Μεταξάς), Μεθκίδα (66’ Ματίγια), Ουές (72’ Τάχατος) – Ντέλετιτς, Νοκέρτ (66’ Φερνάντες), Οζέγκοβιτς (80’ Κούτσιας)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.