Άλμα Κούπερ: Aνθυπολοχαγός η υπότροφος του Στάνφορντ η νέα «Μις ΗΠΑ»

Metrosport Team05 Αυγούστου 2024

Μις ΗΠΑ για το 2024 αναδείχθηκε η Άλμα Κούπερ, στον ετήσιο διαγωνισμό ομορφιάς, που διεξήχθη στις 4 Αυγούστου στο Peacock Theatre του Λος Άντζελες.

Η Κούπερ κατάφερε να κερδίσει τη «Μις Κεντάκι» Κόνορ Πέρι και τη «Μις Οκλαχόμα» Ντάνικα Κρίστοφερσον και στέφθηκε από τη «Μις ΗΠΑ» 2023 Σαβάνα Γκάνκιεβιτς, η οποία αποδέχθηκε το στέμμα τον Μάιο.

Η 22χρονη «Μις ΗΠΑ» είναι ανθυπολοχαγός και αξιωματικός στρατιωτικών πληροφοριών στον αμερικανικό στρατό και είναι υπότροφος του Knight-Hennessy στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, όπου κάνει μεταπτυχιακό στην επιστήμη δεδομένων.

Πριν πάρει το στέμμα, διαγωνίστηκε με βραδινό φόρεμα, μαγιό και συνεντεύξεις, απαντώντας στο ερώτημα «Πώς μπορούμε να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και να καλλιεργήσουμε την κατανόηση και τον σεβασμό;»

«Ως κόρη μιας μετανάστριας εργάτριας, μιας περήφανης Αφρολατινής γυναίκας και αξιωματικού του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, ζω το αμερικανικό όνειρο.

Αν υπάρχει κάτι που μου έχουν διδάξει η ζωή μου και η μητέρα μου, είναι ότι οι περιστάσεις σου δεν καθορίζουν ποτέ το πεπρωμένο σου», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.