Αλλάζει ο τάπητας στην Τριανδρία μέσα στο 2024

Χρήστος Λιάπης07 Σεπτεμβρίου 2024

Αλλάζει ο πλαστικός τάπητας του γηπέδου Τριανδρίας μέσα στο 2024 και έτσι υπό καλύτερες συνθήκες θα γίνονται οι προπονήσεις αλλά και οι αγώνες των πολλών ομάδων που έχουν έδρα εκεί. 

Σε ανακοίνωση της ΓΓΑ αναφέρονται τα εξής: «Εκδόθηκε στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού η πρόσκληση στην οποία περιλαμβάνεται ως δικαιούχος ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου 11×11 της Τριανδρίας του Δήμου Θεσσαλονίκης», προϋπολογισμού ύψους έως 199.318€».

Ο Αχιλλέας Τριανδρίας για την θετική εξέλιξη για τον σύλλογο επισημαίνει: «Με μεγάλη χαρά ο Πρόεδρος μας Ανδρέας Μουλαρας σε συνάντηση με τον υπουργό κ Βρούτση ανακοινώνει και επίσημα την ανακατασκευή του Χλοοτάπητα στο γήπεδο μας το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο μας Στέλιο Αγγελούδη για την υπόσχεση που κράτησε ένα όνειρο πολλών ετών γίνεται πραγματικότητα με μεγάλες πιέσεις στο υπουργείο και σε άλλους φορείς και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα για την αλλαγή χλοοτάπητα. Ακόμη τον Πρόεδρο της κοινότητας Δημήτρη Γιαχούδη και τους Δημοτικούς συμβούλους τον κ. Σαράντη Μονοπόρτη και τον κ. Μήττο Δαμιανό της κοινότητας Τριανδρίας και όλους τούς τοπικούς συμβούλους της τοπικής κοινότητας Τριανδρίας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον υπουργό Αθλητισμού τον κ. Γιάννη Βρούτση που έκανε πραγματικότητα το όνειρο μας με την υπογραφή του, και την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κυρία Γιαννακίδου Κούλα. Τέλος να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του Αχιλλέα Τριανδριας για τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε όλα αυτά τα χρόνια και δικαιώθηκε με την διοίκηση Αγγελούδη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.