Αγροτικός Αστέρας: «Η ομάδα πέρασε στα χέρια του λαού της»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Ο Αγροτικός Αστέρας έχει αλλάξει σελίδα. Η εκλογική συνέλευση της 8/10 ανέδειξε νέο ΔΣ , το οποίο αποτελείται από μέλη του συνδέσμου "Green Ghetto Club" , σε συνεργασία με τον κύριο Νίκο Στουκογιάννη που τοποθετήθηκε στη θέση του προέδρου.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου αναφέρουν:
«Η ομάδα πέρασε στα χέρια του λαού της.  Το καμάρι του Κουκλουτζα, η ομάδα που με κόπο και μεράκι ίδρυσαν οι πρόσφυγες από την Σμύρνη, πέρασε στα χέρια του πιο ρομαντικού κομματιού της.
Ενα όνειρο πολλών ετών γίνεται πραγματικότητα. Οι στόχοι μας πολλοί  και ελπίζουμε παρέα με τον κ.Στουκογιάννη  τον καταλληλότερο άνθρωπο τη δεδομένη στιγμή για αυτή τη θέση, να τους φέρουμε εις πέρας.
Το έργο μας δύσκολο, για αυτό ζητάμε την στήριξη όλων σας.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πακέτα μελών, με τιμές από 20 έως 50€ , για εγγραφή στο σωματείο. Επιπλέον, τρέχει ακόμα η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, με την τιμή τους να είναι στα 50€. Όποιος επιθυμεί μπορεί να τα προμηθευτεί την Κυριακή στο γήπεδο, όπου θα υπάρχει πάγκος για εγγραφές μελών και μια κοντομανικη μπλούζα της ομάδας προς οικονομική ενίσχυση στην τιμή των 20€. Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μέχρι στιγμής χορηγούς μας»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.