Αλιβάνογλου: «Δείξαμε πάθος και θέληση»

Metrosport Team21 Μαρτίου 2024

 Ο Απόλλων Κ. Σχολαρίου κέρδισε στους Αμπελόκηπους τον τοπικό Ηρακλή με 0-1 και παρέμεινε στο κόλπο για την παραμονή του στην Α1.

 Ο προπονητής του Απόλλωνα, Χρήστος Αλιβάνογλου για το «διπλό» είπε στον Παύλο Κερασιώτη: «Hταν ένα δύσκολο ματς με μια ομάδα πιο πάνω στην βαθμολογία από εμάς και εκτός έδρας, όπου η νίκη για εμάς ήταν μονόδρομος για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η σωτηρία. 

Οι παίκτες μου δείξανε χαρακτήρα πάθος και θέληση για την νίκη και με σωστό ποδόσφαιρο καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Είχαμε αρκετές φάσεις για γκολ. Βάλαμε κ ένα το οποίο ακυρώθηκε σαν οφσάιντ και νομίζω ότι ήταν καθαρό. Από εκεί και πέρα ο αντίπαλος δεν βρήκε χώρους για να δημιουργήσει κάτι απειλητικό πέρα 2 φάσεων που εκεί μίλησε η αξία και η εμπειρία του τερματοφύλακα μας Χατζόπουλου. 

Ηταν δίκαιο αποτέλεσμα. Eμειναν 3 τελικοί για τη σωτηρία και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης με τον Μαραθώνα που υπάρχει μόνο νικη για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πάμε για το επόμενο ματς»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.