Αλευράς: Ημασταν οικογένεια, Καρνόπουλος: Σταθερή απόδοση, Μυλωνάς: Στήριξη από την διοίκηση και τον κόσμο

Metrosport Team27 Μαΐου 2024

ΠΑΟΚ Σταυρού: Αήττητος πρωταθλητής0

Ο ΠΑΟΚ Σταυρού επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΜ, καθώς κατέκτησε αήττητος το Πρωτάθλημα (20 νίκες και δύο ισοπαλίες) του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας με 91 γκολ ενεργητικό και εννιά γκολ παθητικό σε 22 παιχνίδια.

Αλευράς: «Πραγματική οικογένεια»

Ο Παναγιώτης Αλευράς εντάχθηκε τον Ιανουάριο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Σταυρού και κατάφερε με τα 20 γκολ που σημείωσε να βάλει το δικό του λιθαράκι στην άνοδο της ομάδας. Ο επιθετικός του συλλόγου σε δηλώσεις του τόνισε: «Η ομάδα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Οταν ήρθα στον ΠΑΟΚ Σταυρού βρήκα ένα πολύ ωραίο κλίμα και μια ομάδα πραγματική οικογένεια». Ποια στοιχεία ήταν καθοριστικά στην πορεία της ανόδου; «Επαιξε μεγάλο ρόλο πως ήμασταν μία παρέα και εκτός γηπέδου. Είχαμε χημεία και αυτό έβγαινε και στο γήπεδο, Ο προπονητής μας, μας πέρασε το μέταλλο του νικητή». Ποια στιγμή της σεζόν κρατάς; «Την τελευταία αγωνιστική που κερδίσαμε τον Κεραυνό Αγίου Παύλου και πέτυχα τα δυο από τα τρία γκολ. Τους τελικούς τους κερδίζεις δεν τους παίζεις. Αυτό είπαμε και δώσαμε όρκο νίκης στα αποδυτήρια». Για την επόμενη χρονιά είπε: «Ανανέωσα με την ομάδα και ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε και θα έχουμε».


ΘΕΜΑ ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Καρνόπουλος: «Δεν είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας»

Ο μπόμπερ της Β’ κατηγορίας και του ΠΑΟΚ Σταυρού ήταν ο Στράτος Καρνόπουλος, ο οποίος σημείωσε 30 γκολ και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση της πρώτης θέσης της ομάδας του. Ο έμπειρος επιθετικός μιλώντας αρχικά για την άνοδο του ΠΑΟΚ Σταυρού, επισήμανε: «Καθοριστικό θεωρώ ήταν το καλό κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια. Ημασταν μια σταθερή ομάδα και δεν είχαμε σκαμπανεβάσματα μέσα στη χρονιά. Η έλευση του προπονητή μας Ακη Στόικου έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο και όταν έρχεται ένας τέτοιος προπονητής τα στάνταρ είναι ήδη ανεβασμένα. Η γνώση και η εμπειρία του συγκεκριμένου προπονητή εμπνέει εμπιστοσύνη στους παίκτες και αυτό το δείξαμε όλη τη χρονιά. Είναι ένας προπονητής με πλάνο, που παίρνει το 100% από κάθε παίκτη του», ενώ για την παραγωγική του χρονιά και ποιο γκολ ξεχωρίζει περισσότερο, τόνισε: «Δεν ξεχωρίζω κάποιο. Ολα ήταν εξίσου σημαντικά στην επίτευξη του στόχου μας»

Μυλωνάς: «Στήριξη από τη διοίκηση και τον πρόεδρο»

Ο Παναγιώτης Μυλωνάς βοήθησε με την εμπειρία του ώστε ο ΠΑΟΚ Σταυρού να στεφθεί Πρωταθλητής και να επανέλθει στην Α’ κατηγορία. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Σταυρού σημείωσε πέντε γκολ τη φετινή σεζόν και μιλώντας αρχικά για το που πιστεύει ότι κρίθηκε η άνοδος, είπε: «Η άνοδος πιστεύω πως κρίθηκε στο ομαδικό πνεύμα και την ομαδική νοοτροπία που είχαμε ως ομάδα, με στόχο μόνο την νίκη σε κάθε παιχνίδι». Για την πορεία του ΠΑΟΚ Σταυρού και ποια στοιχεία ήταν σημαντικά ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, τόνισε: «Είχαμε το πιο σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο ότι ήμασταν μια οικογένεια. Παίζαμε ο ένας για τον άλλον για να πάρουμε την νίκη, αλλά επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε και η στήριξη από την διοίκηση και από τον πρόεδρο. Για την πορεία είχαμε στόχο εξ αρχής να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και στόχος μας ήταν ο πρωταθλητισμός διότι γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ Σταυρού είναι για την μεγαλύτερη κατηγορία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.