Αλεξίου: «Θα επέλεγα τον Ντεσπόντοφ αντί του Ζίβκοβιτς, ρίσκο η συμμετοχή Τζίμα»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Αλεξίου, σχολιάζοντας την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και την ισοπαλία με 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, σημειώνοντας πως ο ίδιος θα χρησιμοποιούσε τον Ντεσπόντοφ στην αρχική ενδεκάδα αλλά θεωρεί ρίσκο τη χρησιμοποίηση του Τζίμα σε τέτοια παιχνίδια.

Αρχικά για το ντέρμπι ανέφερε: «Πρόκειται για ένα ντέρμπι το οποίο ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει κερδίσει, ήταν ισορροπημένο, αλλά ευτυχώς ήρθε η ισοφάριση και μοιάζει με ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Για το δίλλημα Ζίβκοβιτς ή Ντεσπόντοφ: «Δεν θα δώσω διπλωματική απάντηση, αλλά είναι θέμα προπονητή. Ο Βούλγαρος ξελάσπωσε τον ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια, αλλά μόνο ο Λουτσέσκου μπορεί να απαντήσει. Σύμφωνα με τα τελευταία παιχνίδια, θα επέλεγα τον Ντεσπόντοφ εγώ, μπορεί να επέλεξε τον Ζίβκοβιτς για την εμπειρία του σε αυτά τα παιχνίδια».

Σαμάτα ή Τζίμα: «Σαμάτα και Τόμας είναι το ίδιο με πολύ ''ξύλο'' στα στόπερ του αντιπάλου και ανοίγοντας χώρους για τους συμπαίκτες τους. Ο προπονητές έχει ένα πλάνο και θέλει ο επιθετικός του να παίζει δυνατά με τους κεντρικούς αμυντικούς που έχει, αλλά θεωρώ ότι θα ήταν ρίσκο να έπαιζε ο Τζίμας. Ο Σαμάτα έδωσε πολλές μάχες, αλλά βλέπουμε πως στον ΠΑΟΚ σκοράρουν όλοι εκτός από τον επιθετικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.