Αλεξίου: «Ο ΠΑΟΚ θέλει 5-6 πρωτοκλασάτους παίκτες για να χτυπήσει πρωτάθλημα»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Αλέξης Αλεξίου και μίλησε για το θέμα με τον Ίνγκι Ίνγκασον και το ενδεχόμενο μεταγραφής του ενώ υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 5-6 πρωτοκλασάτους παίκτες για να μπορέσει να χτυπήσει τον τίτλο.

Ο Αλέξης Αλεξίου δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Τα τελευταία 2 χρόνια ο Ίνγκασον είναι ο ηγέτης της άμυνας του ΠΑΟΚ, είναι ο αρχηγός, είναι μεγάλη προσωπικότητα. Εάν τον δώσει ο ΠΑΟΚ, πρέπει να φέρει έναν πολύ ποιοτικό στόπερ γιατί ο στόπερ πρέπει να είναι γρήγορος, αλτικός και να ξέρει μπάλα. Πρέπει να είναι εφάμιλλος έτσι ώστε δίπλα του ο Κουλιεράκης, ο Μιχαηλίδης αλλά και ο Νάσμπεργκ να αναπτυχθούν. Αν μείνει καλώς, αν δεν μείνει πρέπει ο ΠΑΟΚ να φέρει έναν εφάμιλλο στόπερ. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει δυο στόπερ με αριστερό πόδι. Είναι και ο Νάσμπεργκ. Πρέπει να έρθει ένας ποιοτικός στόπερ για να τους ανεβάσει. Γιατί πλέον στο ποδόσφαιρο ο στόπερ πρέπει να ξέρει μπάλα με το λεγόμενο μπιλντ απ, το παιχνίδι από πίσω».

Αν έκανε καλά ο ΠΑΟΚ να περιμένει για να πάρει παίκτες με ποιότητα: «Ο Μπότο και το επιτελείο πιστεύω εδώ και καιρό ασχολούνται με τα μεταγραφικά και το ξέρουν καλά. Πιστεύω έχουν βολιδοσκοπήσει παίκτες και θα τους παρουσιάσουν άμεσα, ίσως να το κρύβουν γιατί δε θέλουν να ανεβεί το κασέ τους. Η ομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασία και όλοι οι παίκτες πρέπει να μπολιαστούν στον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολη η προεργασία, τηλεφώνα, προτάσεις, ποσά, μπαίνουν και οι μάνατζερ, είναι πολλά για να κλείσει μια μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί με 5-6 πρωτοκλασάτους παίκτες για να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι ενισχυμένη από πέρσι, ο Παναθηναϊκός ενισχύεται άρα και ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί για να χτυπήσει τον τίτλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.