Αλεξίου για Κουλιεράκη-Μεϊτέ: «Μεγάλες απώλειες»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πώληση του Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεισφορά του Μεϊτέ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν.

«Θα είναι μία απώλεια, αλλά το ποδόσφαιρο είναι πλέον επιχείρηση, κάποιοι πουλιούνται και κάποιοι άλλοι έρχονται. Ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και θα βγει κάποιος νέος Κουλιεράκης. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, πλέον, δυστυχώς. Καλή τύχη στο παιδί, αλλά η απώλεια θα είναι μεγάλη.

Τα δύο τελευταία χρόνια είναι πολύ καλός και ειδικά φέτος. Επιθετικά τον είδα στα στημένα βρίσκει δίχτυα και αμυντικά είναι βελτιωμένος, αλλά έχει και άλλα περιθώρια. Μπορεί να βελτιώσει κάποια κομμάτια όταν η ομάδα αμύνεται ψηλά» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Μάλμε, γιατί αν το περνούσε θα έπαιρνε ένα μεγάλο ποσό, έκαναν αυτή την κίνηση που είναι σαν να μπήκε η ομάδα σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το πρωτάθλημα θα παιχτεί μεταξύ των τεσσάρων ομάδων. Ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό πρέπει να κοιτάξει να μπει στους ομίλους του Europa League και γενικά να έχει ματς στην Ευρώπη».

Για τις αμυντικές αδυναμίες και την επίδραση του Μεϊτέ πέρσι στο παιχνίδι του Δικεφάλου ανέφερε: «Στην άμυνα δουλεύει όλη η ομάδα, πέρσι ήταν πιο δεμένο αυτό το κομμάτι. Φέτος έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά νομίζω θα βελτιωθεί. Ο Λουτσέσκου είχε πάντα σφιχτή την άμυνα.

Όταν πιέζει ψηλά, η άμυνα του ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα. Αυτό έχει να κάνει και με τον Μεϊτέ. Έχει σωματικά προσόντα και ήταν ο «βράχος» στη μεσαία γραμμή, ήταν μεγάλη απώλεια. Ήταν ραχοκοκαλιά στο κέντρο. Έπρεπε το καλοκαίρι να αποκτηθεί ένας σέντερ φορ κλάσης και να παραμείνει ο Μεϊτέ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.