Αλεξίου: «Ευκαιρία για ΠΑΟΚ το Κύπελλο - Τι λέει ο Μπέος;»

Metrosport Team13 Απριλίου 2023

Για την έδρα του τελικού Κυπέλλου, τη μάχη του πρωταθλήματος και την εικόνα του ΠΑΟΚ μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αλέξης Αλεξίου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Είναι ντροπή να γίνει ο τελικός εκτός Ελλάδας. Δηλαδή η αστυνομία της Κύπρου είναι χαζή; Δεν ξέρει τους Έλληνες φιλάθλους; Ο Μπαλτάκος ξέρει από μπάλα; Είχαν πει ότι θα γίνει στον Βόλο. Θα γίνει εκεί. Τι ανακατεύονται; Τι λέει ο Μπέος; Δικό σου είναι το γήπεδο; Είναι κρατικό το γήπεδο. Να πάνε οι φίλαθλοι στο γήπεδο και να γίνει το παιχνίδι».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να προκριθεί: «Είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό αλλά ποτέ μη λες ποτέ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί: «Η ΑΕΚ κυνηγάει τον τίτλο και θα ρίξει το βάρος εκεί. Ο τελικός δεν παύει να είναι τελικός όμως. Είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει το κύπελλο».

Για το τι έφταιξε στον ΠΑΟΚ: «Άρχισε τα πλέι οφ με διπλό στο Χαριλάου αλλά ακολούθησαν δύο ήττες. Έμεινε πίσω για το πρωτάθλημα. Του έλειψε το γκολ και η ηρεμία. Αν έπαιρνε το ματς με την ΑΕΚ, θα έπαιζε αλλιώς και κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για το ποια ομάδα είναι πιο δυνατή: «Η ΑΕΚ έχει τρομερό ενθουσιασμό και βάθος πάγκου. Ο Παναθηναϊκός είναι σταθερός όλη τη χρονιά, έχει ένα πειθαρχημένο στυλ παιχνιδιού και γίνεται σοβαρή ομαδική δουλειά. Ο ρυθμιστής θα είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ για τον πρωταθλητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.