Αλεξανδρούπολη: Βράβευση Μιχαλεντζάκη-Νέα ομάδων Γ’ Εθνικής

Χρήστος Λιάπης24 Σεπτεμβρίου 2024

Η Αλεξανδρούπολη πριν την έναρξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης βράβευσε τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη. 

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της, για όλα όσα έχει προσφέρει στον χώρο της κολύμβησης αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, ο Εβρίτης Ολυμπιονίκης.

 Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης εκτός από την πλακέτα, πήρε και μία επίσημη φανέλα της ομάδας, με το όνομα του καθώς επίσης και ένα εισιτήριο διαρκείας.


Η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο της ομάδας, που γέμισε το γήπεδο και την στήριξε με την παρουσία του.

Το παρών στην αναμέτρηση έδωσε και ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Ζαμπούκης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Ηλία Δαστερίδη.

Ποσειδώνας Μηχανιώνας

Αρχή με νίκη για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Το επόμενο παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο στις 16.00 εκτός έδρας με τον Κιλκισιακό.

Πριν τον αγώνα με τον Ορέστη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χάρη Πάστρα.

ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Τάσο Μαγκαφίνη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Θερμαικό Θέρμης. Σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Μεγάλη η στήριξη του κόσμου , τους ευχαριστούμε. Το ταξίδι συνεχίζεται, επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας στον Εύοσμο απέναντι στην ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Αρη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο προπονητής του Πανθρακικού Γιώργος Μαραντάς για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ανέφερε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Με τη θέληση που έχουν θα πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το Πρωτάθλημα. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα. Στα τελευταία 15 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς ευχαριστούν θερμά τον φίλαθλο κόσμο που παρευρέθηκε στην Κομοτηνή και στήριξε την ομάδα καθώς και την ομάδα του Πανθρακικού για την φιλοξενία

ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Με το δεξί ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. «Κρατάμε τους βαθμούς και την καλή εικόνα που είχε η ομάδα μας και την υπεροχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα χωρίς να δεχθεί ευκαιρίες» ανέφεραν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Απόλλων Κρύας Βρύσης

Η διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ευχαριστεί την διοίκηση του Π.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για την άριστη φιλοξενία, και επιφυλασσόμαστε για την ανταπόδοση στον δεύτερο γύρο μέσα στην έδρα μας. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα ανέφερε.

Ηρακλής Αμμουδιάς

Οι προπονήσεις για τις επόμενες 3 εβδομάδες θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Σκοτούσσας (Δευτέρα και Παρασκευή) και στο γήπεδο των Καλών Δένδρων (Τριτη και Πέμπτη). Στο γήπεδο της Αμμουδιας θα γίνει επανασπορά του γκαζόν και ριχτούν 50 κυβικά περίπου άμμο. Πριν την έναρξη του αγώνα της Κυριακής κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Χάρη Αγριανιδη που "έφυγε" τόσο άδικα από την ζωή πριν λίγες μέρες μόλις στα 66 χρόνια

ΠΑΟΠ Ν ΑΜΙΣΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο επιθετικός της ομάδας Παύλος Τσιμισκίδης ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στον αγώνα του Super Cup. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε σε γνωστή ιδιωτική κλινική. Ο Παύλος θα ακολουθήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που του συνέστησε ο θεράπων ιατρός και αναμένεται να ειναι και πάλι κοντά μας μόλις αισθανθεί απόλυτα έτοιμος.

Ο ΠΑΟΠ ευχαριστεί 1) Το Δήμο Προσοτσάνης για την παραχώρηση του γηπέδου της Πετρούσας στο οποίο έδωσε τον πρώτο αγώνα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 2) Τη Διοίκηση της Δόξας Πετρούσας για την άψογη φιλοξενία που παρείχε και την άμεση συναίνεσή της στο αίτημα για την παραχώρηση του γηπέδου της. 3) τους διαιτητές του αγώνα με αντίπαλο τον Κιλκισιακό, (Ναζίρη-Αλμπάντη-Παντικίδη) για την άψογη και αμερόληπτη διαιτησία τους. 4) το σύνολο των φιλάθλων της Δράμας και φυσικά τους φιλάθλους της Ν. Αμισού για την αμέριστη συμπαράσταση που έδειξαν στην ομάδα, κατακλύζοντας τις κερκίδες του γηπέδου της Πετρούσας. Στο κυριακάτικο αντίπαλο, Κιλκισιακό, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς.

KΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει το τεχνικό επιτελείο και όλους τους αθλητές του για το θετικό αποτέλεσμα στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ακόμη αναφέρει: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που για μια φορά ακόμα δήλωσαν παρών και στήριξαν την προσπάθεια μας».

Ευχαριστούμε την ομάδα της Αμισού για την άριστη φιλοξενία, όπως και τον πρόεδρο της τοπικής ομάδας της Πετρούσας για τον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο και την θερμή υποδοχή. Συγχαίρουμε την διαιτητική ομάδα των κυρίων Ναζίρη, Αλμπάντη και Παντικίδη διότι σεβάστηκαν και τις δύο ομάδες με τις αποφάσεις τους και διεξήχθη ένας αγώνας με ίσους όρους.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

«Μπράβο στους ποδοσφαιριστές και προπονητές για την ιδανική πρεμιέρα. Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τον κόσμο που βρίσκεται σταθερά δίπλα και μας υποστηρίζει στις προσπάθειες μας. Ιδανική πρεμιέρα, συνεχίζουμε» ανέφεραν οι ιθύνοντες του Αρη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Την Τετάρτη στις 4μμ η Αλεξάνδρεια ως φιλοξενούμενη θα αντιμετωπίσει στα Τρίκαλα Ημαθίας για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ

Με δέκα παίκτες, από το 20’ λόγω της αποβολής του Βασιλόπουλου, έπαιζε η ΑΕ Ευόσμου στα Μουδανιά, μία φάση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο της ΑΕ Ευόσμου προς τον διαιτητή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.