Αλεξανδρής: «Μεγάλη επιτυχία το ότι κράτησε τον Τολιόπουλο ο Άρης»

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μιλώντας για το GAME 5, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που θα αναδείξει τον πρωταθλητή της φετινής Basket League. Παράλληλα, σχολίασε και την ανανέωση συμβολαίου του Βασίλη Τολιόπουλου στον Άρη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Ο Παναθηναϊκός θα το σηκώσει! Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία, ήταν 2-0, αλλά δεν προετοιμάστηκε καλά ψυχολογικά στο παιχνίδι, μέσα στη έδρα του. Δεν άντεξε την πίεση. Δεν νομίζω να αφήσει περιθώρια ο Παναθηναικός, γύρισε τη σειρά από 2-0 και πιστεύω ότι θα το πάρει. Αυτή είναι η εκτίμησή μου!

Εγώ πάντα στα παιχνίδια σειρά προσπαθώ να δω τι σκέφτεται ο κάθε προπονητής και τι αλλαγές  θα κάνει. Ο Ολυμπιακός είναι προβλέψιμος. Ο Μπαρτζώκας έκανε ένα λάθος, τον ακολούθησε τον Παναθηναϊκό έπρεπε να επιμείνει και να παίξει μέσα στη ρακέτα. Εκεί την πάτησε!»

Μεταξύ άλλων, σχολίασε και την ανανέωση του Βασίλη Τολιόπουλου: «Μεγάλη επιτυχία το ότι τον κράτησε ο Άρης. Το παιδί αυτό εκτίμησε όλα αυτά που έκανε ο Άρης για αυτόν και με λιγότερα χρήματα και παρόλη την «χασούρα», έμεινε στον Άρη. Είναι επιτυχία και για τους δυο. Απέδειξε ότι είναι ο ηγέτης της ομάδας κα της προσπάθειας για κάτι καλύτερο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.