Αλεξανδρής: «Κάποιοι είχαν την ευκαιρία να γίνουν ήρωες και δεν τα κατάφεραν»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2024

Για την ήττα της Εθνικής Ελλάδος από την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι μίλησε ο προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για την εικόνα της Ελλάδας: «Είχαμε αρκετές ελπίδες με την πρόκριση και την παρουσία του Αντετοκούνμπο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Κάποιοι παίκτες δεν ήταν έτοιμοι να ανταποκριθούν. Είμαστε λίγο στεναχωρημένοι. Στο πρώτο ήμασταν πολύ κοντά και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κάποια παιχνίδια είχαν την ευκαιρία να γίνουν ήρωες αλλά δεν τα κατάφεραν. Ίσως να μην έτοιμοι σε αυτό το επίπεδο. 

Αν εξαιρέσουμε τον Τολιόπουλο που ήταν εξαιρετικός και κακώς τον έβγαλε στο τέλος. Απέναντι του είχε τον Σκαριόλο που μόλις είδε τα δυο γκαρντ γύριζε σε ζώνη. Η εμμονή στον Λαρεντζάκη με προβλημάτισε γιατί δεν είναι τόσο εύστοχος αλλά ο Βασιλάκης ήταν εξαιρετικός. Έγιναν κάποιες αστοχίες και από πλευράς πάγκου και κάποια λάθη παιδαριώδη. Δεν είδα κάτι πρωτότυπο, μια έξτρα λύση. Βασιζόμαστε στο ίδιο πλάνο από τη αρχή μέχρι το τέλος. Δεν γίνεται ένα play να ξεμαρκαριστεί ο καλός σου σουτέρ. Βάζεις δύο πλέι μεικερ που δεν έχουν σκοράρει ποτέ».

Για τον Γιάννη: «Είναι καταπληκτικός. Αν βγάλεις τον Γιάννη, δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε καμία από τις ομάδες. Θα μπορούσε να πάρει τον Ντόρσεϊ που θα ήταν πιο χρήσιμος. Είχα κρυφές ελπίδες ότι θα κάναμε κάτι παραπάνω». 

Για τις πιθανότητες της Εθνικής να κερδίσει την Αυστραλία: «Όπως είδα την ομάδα της Αυστραλίας, είναι δύσκολο να την κερδίσουμε. Θέλει να βγούμε από τα δεδομένα μας. Θέλει και νέες σκέψεις. Είμαστε προβλέψιμοι. Εύχομαι να κερδίσουμε αλλά θα είναι δύσκολο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.