Αλεξανδρής: «Ήταν όνειρο του Γιάννη από μικρός να πάει στην Ολυμπιάδα- Εγώ στήριξα τον Σπανούλη»

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής, Βαγγέλης Αλεξανδρής, μιλώντας για το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο και την επίσκεψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, σχολίασε και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες, με τον Βασίλη Σπανού στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Στο άκουσμα της είδησης του φιλικού, τόνισε πως: «Θα φροντίσω να είμαι παρών, θα γίνει πανικός! Σίγουρα θα είναι sold out, ειδικά μετά την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στην Ολυμπιάδα. Μας ενθουσίασε και η εικόνα της Εθνικής, είδαμε αλτρουϊσμό και περηφάνεια μεταξύ των παικτών».

Για τα δάκρυα του Γιάννη μετά την πρόκριση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες: «Είναι λογικό, αυτά τα παιδιά γεννηθήκαν εδώ, μεγαλώσανε εδώ και πήρανε την ελληνική παιδεία. Ήταν όνειρό του από μικρός να πάει στην Ολυμπιάδα. Επίσης, κράτησε και τη σημαία στο δημοτικό ως σημαιοφόρος. Χάρηκα πάρα πολύ, με άγγιξε η συμπεριφορά του αλλά και των αδερφών του. Ήταν και η στιγμή που του έφυγε όλη η πίεση». 

Τέλος, για την ανάληψη του πάγκου της «γαλανόλευκης» από τον Βασίλη Σπανούλη: «Εγώ τον στήριξα τον  Βασίλη από την πρώτη μέρα που ανέλαβε το Περιστέρι, γιατί υπήρχαν και κάποιοι κακεντρεχείς που είπανε ότι δεν έχει δίπλωμα. Από ότι φάνηκε εγώ είχα απόλυτο δίκαιο, τον παρακολούθησα και από τη φετινή του πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην εθνική, την έχει μανατζάρει υπέροχα. Είναι από τα μελλοντικά πρότζεκτ που θα πάνε υπέροχα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.