Αλεξάνδρεια: Πανάξια στη Γ’ Εθνική, μιλούν στο metrosport.gr οι πρωταγωνιστές

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική καθώς πήρε το εισιτήριο της ανόδου μέσω των μπαράζ του 2ου ομίλου. 

Παπαδόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Τάκης Παπαδόπουλος για την επιτυχία της ανόδου, σημείωσε: «Δημιουργήσαμε μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Ημαθίας. Ενα κράμα παικτών από οκτώ παίκτες που είχαν παρουσίες και εμπειρίες από τα Τρίκαλα Ημαθίας στη Γ’ Εθνική και 3-4 μεταγραφές ακόμη. Δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό σύνολο που ανταποκρίθηκε στο Πρωτάθλημα και κατέκτησε την πρώτη θέση. Δείξαμε χαρακτήρα, καλή παρουσία στα μπαράζ ανόδου και στο τέλος και με σχετική ευκολία βγήκαμε κατηγορία. Ήμασταν από τις λίγες ομάδες που είχαμε από τρεις παίκτες 17 ετών στην 11άδα».

Πρίντζιος: «Η ομάδα διψούσε για διάκριση»

Ο Δημήτρης Πρίντζιος ανέλαβε το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Αλεξάνδρειας και κατάφερε να βγάλει εις πέρας την αποστολή, ανεβάζοντας την ομάδα στη Γ’ Εθνική.


 Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας για το τι μέτρησε και η ομάδα κατάφερε στα μπαράζ να πετύχει την άνοδο, σημείωσε: Ημασταν μια ομάδα που συνδύασε την εμπειρία με τον νεανικό ενθουσιασμό. Μια ομάδα που διψούσε για διάκριση και από την πρώτη στιγμή είμασταν προσηλωμένοι στο στόχο μας που ήταν η άνοδος στη Γ Εθνική. 

Γνωρίζαμε από όλους τους αντιπάλους τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους και πάνω σε αυτά κάναμε το πλάνο μας, το πως θα τους αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω πήγαμε πολύ καλά, είχαμε μια ομάδα που αρνούνταν να χάσει μέσα στο γήπεδο και με την βοήθεια του κόσμου μας πετύχαμε την άνοδο». Για που κρίθηκε η άνοδος, τόνισε: Η άνοδος πιστεύω κρίθηκε στο πόσο το ήθελε η κάθε ομάδα και το πόσο έτοιμη ήταν για αυτά τα παιχνίδια. Εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, κάνοντας μια μίνι προετοιμασία πριν από αυτά τα παιχνίδια διότι και το πρωτάθλημα μας είχε κριθεί μην έχοντας αντίπαλο όλη την χρονιά. Έτσι λοιπόν έχοντας στόχο να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και κερδίζοντας μέσα στην έδρα του Αιγινιακού γίναμε φαβορί για την άνοδο. Θέλαμε αυτή την άνοδο. Η Αλεξάνδρεια είναι μια μεγάλη πόλη που δεν της αρμόζει να παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα». Κλείνοντας έκανε ένα σχόλιο για όλη τη χρονιά και την πορεία της Αλεξάνδρειας, λέγοντας:

 «Το προηγούμενο καλοκαίρι η νέα διοίκηση που ανέλαβε την ομάδα με πρόεδρο τον κ. Βασίλη Τσαλικίδη και πρωτεργάτη όλης της προσπάθειας τον κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο ξεκίνησε με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο της ομάδας στη Γ Εθνική μετά από 23 χρόνια. Είναι μια διοίκηση που μας παρείχε τα πάντα. Οτι χρειάζεται δηλαδή μια ομάδα για να είναι ήρεμη και αφοσιωμένη μόνο στο στόχο του πρωταθλητισμού και της ανόδου. Στο πρωτάθλημα δεν υπήρχε ουσιαστικά αντίπαλος να μας αντιμετωπίσει και τερματίσαμε αήττητοι στη πρώτη θέση, αφήνοντας 14 βαθμούς πίσω την δεύτερη Νάουσα. Αρα λοιπόν ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρα οι αγώνες μπαράζ! Εκεί προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και καταφέραμε κάτι το οποίο πολλοί πριν τους αγώνες μπαράζ μας είχαν ξεγραμμένους. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου που πραγματικά ματώσανε για την ομάδα και σε κάθε αγώνα έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο για να καταφέρουν το μεγάλο στόχο την ανόδου στη Γ Εθνική. Θέλω επίσης να επισημάνω ότι εκτός από τον τερματοφύλακα μας Θανάση Τόλιο, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες μας είναι από την Αλεξάνδρεια και τα γύρω χωριά του δήμου Αλεξάνδρειας και αυτό ήταν πολύ βασικό και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο διότι η ομάδα ήταν μια παρέα, μια γροθιά όλοι μαζί. Η Αλεξάνδρεια μετά από πολλά χρόνια επανέρχεται στη Γ Εθνική. Ο κόσμος που στους αγώνες μπαράζ έδωσε βροντερή παρουσία και τον ευχαριστούμε πρέπει να αγκαλιάσει και να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλό καλοκαίρι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.