Αλεχάνδρα Βιγιαφάνιε: Πέθανε το αγαπημένο κορίτσι της Κολομβίας

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2023

Στα 34 της χρόνια, η ηθοποιός και μοντέλο Αλεχάνδρα Βιγιαφάνιε έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το Σάββατο (21/10). Η Κολομβιανή βασίλισσα των καλλιστείων και influencer πάλευε ενάντια στην ανίατη νόσο από τον Μάιο.

Η 34χρονη σταρ είχε πάρει αποσυρθεί από τις επαγγελματικές της ασχολίες από τότε που άρχισε να δέχεται χημειοθεραπεία για καρκίνο των ωοθηκών και του μαστού. Τραγικά, οι αρχική της πρόοδος δεν ήταν αρκετή για να περιορίσει την ασθένεια, που τον τελευταίο καιρό επέστρεψε δριμύτερη και την κατέβαλε τελείως.

Σύμφωνα με τη Sun, στις 12 Οκτωβρίου η νεαρή σταρ ανάρτησε το τελευταίο συγκινητικό της μήνυμα στο Instagram, με ένα βίντεο όπου ευχαριστεί την οικογένειά της και όσους τη στήριξαν στην περιπέτειά της.

«Αγάπη εφ' όρου ζωής»

Στο τραγικό της αντίο το μοντέλο έγραφε: «Αυτό το βίντεο είναι φόρος τιμής για την οικογένειά μου, που πάντα είναι εδώ. Για τους φίλους που ήρθαν και σε αυτούς που έγιναν οικογένεια. Σας ευχαριστώ για μία αγάπη εφ' όρου ζωής».

«Είσαι ζωή. Είσαι πανέμορφη. Είσαι δυνατή και είσαι τέλεια» γράφει για τελευταίο αντίο μία follower της Μις Κολομβία. Άλλος ένας χρήστης την ευχαριστεί «Πάντα μας εμπνέεις».

«Σε ευχαριστούμε για το πέρασμά σου από αυτόν τον πλανήτη, Αλεχάνδρα. Όλη μας η αγάπη στην οικογένειά σου» συμπαραστέκεται ένας ακόμα follower.

Η πορεία του αγαπημένου κοριτσιού της Κολομβίας

Η νεαρή Αλεχάνδρα ήταν γνωστό όνομα στη χώρα της. Η πορεία της ως μοντέλο κορυφώθηκε όταν διαγωνίστηκε και κέρδισε τον τίτλο της «Μις Υφήλιος - Κολομβία», στον ομώνυμο διαγωνισμό ομορφιάς του 2014.

Την ίδια χρονιά, εκπροσώπησε τη χώρα στα παγκόσμια καλλιστεία για τη Μις Υφήλιο, όπου κατάφερε να σπάσει το top 16 των συμμετοχών.

Η επιτυχία της Βιγιαφάνιε στην παγκόσμια σκηνή της εξασφάλισε μία πολύχρονη καριέρα. Συμμετείχε και πρωταγωνίστησε σε πολλές σαπουνόπερες και σειρές, με αποκορύφωμα τα «La Nieta Elegida», «La Ley del Corazon» και το φιλμ «Sicosexual».

Συγκινητικές είναι οι φωτογραφίες που ανάρτησε στον λογαριασμό του ο σύντροφος της Αλεχάνδρα, Ραούλ Οκάμπο, για να αποχαιρετήσει την αγάπη του: «Θέλω να το ξέρεις... για πάντα».

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.