Αλαβάντας: «Ευάλωτος στην άμυνα ο ΠΑΟΚ, θα τον πιέσει η ΑΕΚ - Πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Τάισον»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, τις μεταγραφές που θέλουν χρόνο ακόμη, τη μάχη του τίτλου και το ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε ο παλαίμαχος άσος, Νίκος Αλαβάντας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν έχει δείξει όσα περιμέναμε μέχρι στιγμής. Ελπίζουμε να βελτιωθούμε κάποια πράγματα και να δούμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και περιμένουμε να ρολάρει η ομάδα. Κάποια παιδιά δεν έχουν προσφέρει όσα περιμένουμε, χρειάζονται χρόνο. Ο Καμαρά για παράδειγμα δεν είναι έτοιμος 100%, περιμένουμε πολλά από Τσάλοφ και Τισουντάλι, όπως και από τον Μπακαγιόκο. Δεν έχουν μπει ακόμη στο κλίμα της ομάδας. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε γκολ εύκολα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει ακόμη ως ομάδας. Στο παιχνίδι με τον Άρη έπαιξε πολύ ωραία, μου άρεσε η ομάδα».

Την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στην άμυνα. Λείπει ο Κουλιεράκης που ήταν ογκόλιθος, έβγαινε μπροστά, ήταν καλός πίσω. Πιστεύω του ταιριάζει το γερμανικό πρωτάθλημα και θα κάνει μεγάλη μεταγραφή πιστεύω. Ο Κόλεϊ μπορεί να παίξει καλύτερα αλλά χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Η αριστερή μας πλευρά είναι καλυμμένη με τους Μπάμπα και Τάισον».

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Έχει δυνατότητες ο ΠΑΟΚ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι ευάλωτος στην άμυνα του, θα τον πιέσει η ΑΕΚ και θα πρεσάρει πολύ το πρώτο 15λεπτο».

Τη μάχη του τίτλου: «Όλοι θα αρχίσουν να παίζουν καλύτερα, το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και θα κριθεί στο τέλος ο τίτλος».

Αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη: «Ο Τάισον είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, του βγάζω το καπέλο με τον τρόπο που παίζει. Τρέχει με τόσο πάθος για 90 λεπτά!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.