Αλαβάντας: Ο ΠΑΟΚ υπερέχει σε ονόματα και προπονητή, η Μάλμε σε αγωνιστικό ρυθμό»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αλαβάντας, με τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ να μιλάει για την αναμέτρηση του Δικέφαλου απέναντι στη Μάλμε, τον στόχο του Champions League αλλά και τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να παίξουν τον δικό τους ρόλο.

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Μεγάλο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ η ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα με μεγαλύτερη ετοιμότητα και αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να προσπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου του. Ο ΠΑΟΚ υπερέχει σε ονόματα και προπονητή, ωστόσο αν κάτι με φοβίζει είναι η ετοιμότητα της Μάλμε και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης».

Προσθέτοντας: «Η Μάλμε αναμένεται να μπει δυνατά, ψάχνοντας το γκολ που θα τη βάλει μπροστά. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι σύμμαχος της ομάδας και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος της βραδιάς».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Οι Σουηδοί θα έρθουν αντιμέτωποι με διαφορετικές καιρικές συνθήκες, έχουν συνηθίσει να παίζουν στους 15 βαθμούς και τώρα θα έρθουν στους 35, κάτι που παίζει τον ρόλο του στο πως θα ανταπεξέλθουν οι ποδοσφαιριστές σε αυτές τις συνθήκες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.