Αλαβάντας: «Ο Ουάρντα το κρατάει μανιάτικο του Λουτσέσκου-Ο Καμαρά πολύ καλύτερος του Μεϊτέ»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας, σχολιάζοντας τα όσα έλαβαν χώρα στην χθεσινή αναμέτρηση του Δικέφαλου του Βορρά στο Περιστέρι. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στο πρώτο γκολ του Μαντί Καμαρά με τα «ασπρόμαυρα» αλλά και στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Αμρ Ουάρντα και Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5 για τον Μαντί Καμαρά: «Ένας νέος παίκτης όταν μπαίνει σε μια ομάδα και σκοράρει, η ψυχολογία του ανεβαίνει πολύ, Και από εκεί και πέρα δεν είναι ένας παίκτης που δεν γνωρίζουμε. Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει και μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα. Εγώ ήμουν υπέρ του να μείνει ο Καμαρά παρά να κρατήσουμε τον Μειτέ. Γιατί είχα πει και στο παρελθόν πως ο Καμαρά είναι πολύ καλύτερος από τον Μειτέ σε πολλά σημεία. Και θα το αποδείξει το παιδί γιατί έχει όλα τα προσόντα και μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ. Όλα είναι υπέρ του τώρα και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται ακόμη καλύτερος».

Παράλληλα, σχολίασε και την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Αμρ Ουάρντα και Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως: «Ο Ουάρντα λόγω του ότι έφυγε τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του Λουτσέσκου, το κρατάει μανιάτικο. Και για να πω την αλήθεια, το χθεσινό παιχνίδι το φοβόμουν. Γιατί και ο Ουάρντα και ο Γκαρσία φύγανε από τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του Λουτσέσκου. Ο Ουάρντα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής όμως έχει έναν ιδιότροπο χαρακτήρα. 

Ο Λουτσέσκου θα μπορούσε αυτόν τον παίκτη να τον φέρει στα νερά του και να του δώσει το 100% από αυτό που μπορεί Ο Λουτσέσκου είναι ένας άνθρωπος  που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και για αυτό έφυγε ο Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ. Για μένα κακώς όμως έφυγε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.