Αλαβάντας: «Κάτι ξέρει ο Λουτσέσκου που θέλει δίδυμο Μεϊτέ - Καμαρά»

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αλαβάντας , με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, τις κινήσεις του Μεϊτέ και Μαντί Καμαρά, ενώ στάθηκε στην επιμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Γάλλο μέσο.

Αρχικά ανέφερε για τον Μεϊτέ: «Είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει, ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει, αλλά νομίζω ότι δεν είναι κάτι αμάν να κρατήσει τον Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ και να δώσει τα ρέστα του, θεωρώντας πως ο Καμαρά μπορούσε να καλύψει επάξια και καλύτερα το κενό του. Ο Μεϊτέ γνωρίζει την ομάδα, τον ξέρει η ομάδα, έχει κάποιο μειονέκτημα στην ταχύτητα».

Για το δίδυμο που θέλει να φτιάξει ο Λουτσέσκου: «Για να επιμένει τόσο πολύ ο προπονητής, σημαίνει ότι τον χρειάζεται για να κάνει ένα δυνατό δίδυμο στο κέντρο της ομάδας με τον Μεϊτέ και τον Μαντί Καμαρά που πιστεύω θα προσφέρει πολλά στη φετινή χρονιά».

Ενώ πρόσθεσε: «Δεν έχει αποχωρήσει κάποιος από τον βασικό κορμό , όπως Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης και μαζί με επιπλέον προσθήκες η φετινή χρονιά προμηνύεται πολύ καλή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.