Ακριτόπουλος: «Ο Μακεδονικός μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω για να φτάσει στη μεγάλη κατηγορία»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Ακριτόπουλος, με τον νέο team manager του Μακεδονικού να μιλάει για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, την οριοθέτηση των στόχων της χρονιάς που... τρέχει καθώς και το όνειρο της ανόδου.

Αρχικά ανέφερε για την πρώτη του ημέρα στα νέα του καθήκοντα: «Σήμερα ήταν η πρώτη παρουσίαση στην ομάδα, γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον κ. Ανδρώνη και με την εμπειρία μου σε συνεργασία με τον κόουτς Μαλεζά που ταυτιζόμαστε νομίζω ότι θα βοηθήσουμε την ομάδα. Πέρσι τα παιδιά ανέβασαν τον πήχη με την 3η θέση, οπότε οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία για την ομάδα, γιατί έχουν καλλιεργηθεί απαιτήσεις».

Προσθέτοντας: «Ο Μακεδονικός με τις εγκαταστάσεις και την οργάνωση του φτάνει σε επίπεδο Superleague 1 και νομίζω ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω για να φτάσει στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που αποτελεί όνειρο για κάθε ομάδα».

Ενώ για τη ''μάχη'' της ανόδου: «Υπάρχουν ιστορικές ομάδες, όπως και ο Μακεδονικός. Η Λάρισα και ο Ηρακλής έχουν τα φόντα για την άνοδο, θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να μπουν στα πλέι οφ, όπου εκεί είναι μία άλλη διαδικασία και θα κριθούν όλα για την ομάδα που θα πάρει την άνοδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.