Ακόμη πιο κοντά ΠΑΟΚ-Τισουντάλι, ο λόγος που δεν ενεργοποιήθηκε ακόμη η συμφωνία με Τσάλοφ

Κώστας Πετρωτός23 Ιουλίου 2024

Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Ταρίκ Τισουντάλι παρατηρείται τις τελευταίες ώρες. Οι δύο πλευρές είχαν μία διαφορά περίπου 300.000 ευρώ στις ετήσιες απολαβές του τριετούς συμβολαίου για το οποίο συζητάνε που, όμως, έχει μειωθεί αισθητά πλέον και αυτό δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσουν οι δύο πλευρές στο επόμενο βήμα.

Αν ο ΠΑΟΚ και ο Μαροκινός άσος φτάσουν στην τελική συμφωνία, τότε ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει μία πιο δυναμική προσέγγιση στη διαπραγμάτευση και με τη Γάνδη προκειμένου να καλύψει την διαφορά του περίπου ενός εκατομμυρίου που υπάρχει στην παρούσα φάση και να πετύχει το τελικό deal. 

Γιατί στην Τούμπα περιμένουν το ακουστικό τους για τον Τσάλοφ Σε ό,τι αφορά στην άλλη μεταγραφική υπόθεση, για την οποία υπάρχει εδώ και μέρες προφορική συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Φέντορ Τσάλοφ (1,3 εκατ. ευρώ συν 300.000 ευρώ μπόνους ετησίως για τριετές συμβόλαιο), προς το παρόν δεν υπάρχει εξέλιξη και ο λόγος είναι ένας: 

Ενώ ο 26χρονος φορ έχει πει ναι προφορικά στην πρόταση του Δικεφάλου, ακόμη δεν έχει στείλει τη έγγραφη διαβεβαίωση για να «ανάψει το πράσινο φως» στον ΠΑΟΚ να πληρώσει την ρήτρα των τριών εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ.

Όπως πληροφορούνται στα γραφεία της Τούμπας, ο Τσάλοφ γέννημα θρέμμα της ομάδας της Μόσχας, θεωρεί πολύ σημαντικό να έχει τις ευλογίες του ρωσικού συλλόγου για να κάνει το επόμενο βήμα και δε θέλει με τίποτα να διαταραχθούν οι σχέσεις του με την ομάδα που τον ανέδειξε. Αυτός, όμως, μεταφράζεται σε καθυστέρηση στο έγγραφο ΟΚ προς τον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα συμμετείχε στην προπόνηση της ΤΣΣΚΑ (φωτό).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.