Ακαδημία Μακεδονικού: Επτά ποδοσφαιριστές έκαναν το βήμα για την Super League 1

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024


Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μακεδονικού έχει ανεβάσει τα τελευταία χρόνια κατακόρυφα το επίπεδο της και ξεχωρίζει για πολλούς λόγους και σε διάφορους τομείς.

Η οργάνωσή της σε συνδυασμό με τις άρτιες εγκαταστάσεις, που σπάνια βρίσκει κανείς στην Θεσσαλονίκη, ήταν για τους «πράσινους» ένα μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό το έχει αξιοποιήσει καθώς χιλιάδες παιδιά έχουν κλωτσήσει μπάλες στα γήπεδα της Ακαδημίας μαθαίνοντας αξίες της ζωής, εκτός από το ίδιο το άθλημα.

Οι ιθύνοντες του Μακεδονικού είναι περήφανοι για ακόμη ένα στοιχείο ότι επτά αθλητές που ανδρώθηκαν στην ακαδημία  πήραν τη φετινή σεζόν 2024-25 μεταγραφή σε ΠΑΕ της Α’ Εθνικής (Super League 1).

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Προκόπης Πετρίδης στην Κ15 της ΠΑΕ Ολυμπιακός
  2. Γιάννης Νικολαΐδης στην Κ13 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
  3. Κωνσταντίνος Λασκάκης στην Κ10 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
  4. Κωνσταντίνος Κορώνης στην Κ15 της ΠΑΕ Πανσερραϊκός
  5. Στυλιανός Μαύρος στην Κ19 της ΠΑΕ Παναιτωλικός
  6. Κυριάκος Σαχινίδης στην Κ17 της ΠΑΕ Αρης
  7. Ιορδάνης Χωλίδης στην Κ17 της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Ακόμη οι ιθύνοντες του Μακεδονικού επισημαίνουν:

«Νιώθουμε μεγάλη περηφάνια που το φετινό καλοκαίρι, δύο δικά μας παιδιά έκαναν το μεγάλο βήμα, υπογράφοντας το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Μακεδονικός. Ο λόγος για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Σαββίδη και τον 20χρονο αμυντικό Τάσο Παντζαρτζίδη. Οι δύο τους ακολούθησαν τον δρόμο που είχαν χαράξει οι Χερίδης, Γρηγοριάδης, Μαργαριτίδης και Βλάχος, οι οποίοι ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στον Μακεδονικό και υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την «πράσινη» ΠΑΕ.

Τέλος, το φετινό καλοκαίρι οχτώ ποδοσφαιριστές της περσινής Κ17 πήραν προαγωγή στην Κ19 του συλλόγου που θα συμμετάσχει στον Α’ όμιλο της Super League 2. Αυτοί είναι οι Θεόδωρος Αγγοπιάν, Χρυσόστομος Σταμάτης (από την Κ16), Μάριος Καλτσάς, Οδυσσέας Τσιριμώκος, Αθανάσιος Φιλιππίδης, Παναγιώτης Μαρνέρης, Θανάσης Χατζηαγόρου, Διονύσης Καισίδης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.