Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη: 1-2, ήττα πριν τον ΠΑΟΚ για τους Γερμανούς

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2023

Ήττα από την Στουτγκάρδη ήταν η τελευταία γεύση της Άιντραχτ πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη (30/11) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League, καθώς οι ''αετοί'' ηττήθηκαν με 1-2 από την Στουτγκάρδη.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Ουντάβ, ενώ στο 26ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για την επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ, με το αυτογκόλ του Άντον, ωστόσο οι παίκτες της Στουτγκάρδης δεν τα... παράτησαν και έκαναν το 1-2 πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με την ασίστ Μίτελσταντ στον Ουντάβ για το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να ηττούνται έπειτα από έναν αήττητο σερί 8 αγώνων.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τράπ, Μπούτα (80΄Αάρονσον), Τούτα, Πάχο, Μάξ (55΄Νκουνκου), Τζούνιορ Εντιμπ, Σκίρι, Λάρσον, Κνάουφ (70΄Γκέτσε), Σαϊμπί, Μαρμούς (80΄Νγκάκαμ). 

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Νίμπελ, Αντόν, Ζαγκαντού, Ίτο, Λέβελινγκ (60΄Βάγκνομαν), Καραζόρ, Στίλερ, Μίττελστατ, Μιλό (92΄Γεόνκ), Φιούριχ (59΄Γκιρασί), Ουντάβ (80΄Σίλας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.