Αιγινιακός-Ζιώγας: «Αξίζαμε το τρίποντο»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την πρώτη νίκη του Αιγινιακού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με 3 - 0 κόντρα στον Ερμή Αμυνταίου, όσο και από την αξιόλογη εικόνα της ομάδας του είναι ο προπονητής του, Σωτήρης Ζιώγας.
Συγκεκριμένα δήλωσε στον Γιώργο Καρανικόλα:
"Συγχαρητήρια στα παιδιά, που παρουσιάστηκαν με καθαρό μυαλό, αυτοπεποίθηση και σοβαρότητα στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας.
Πιστεύω ότι αξίζαμε το τρίποντο, που αποτελεί τονωτική ένεση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και παράλληλα η πρώτη νίκη βοηθά σημαντικά στην βαθμολογική ανάκαμψη του Αιγινιακού.
Από την αρχή του αγώνα είχαμε το πάνω χέρι στην υπόθεση νίκη και σύμφωνα με την πολύ αγωνιστική μας παρουσία δικαιούμασταν ένα μεγαλύτερο σκορ.
Το θετικό είναι ότι δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για να πετύχουμε γκολ, ενώ ταυτόχρονα σε κανένα σημείο δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο. Η αναμέτρηση αυτή ανήκει πια στο παρελθόν. Εμείς πλέον κοιτάμε την επόμενη αγωνιστική, που μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στα Τρίκαλα, όπου επικεντρώνεται το ενδιαφέρον μας ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι από όλες τις πλευρές. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον φίλαθλο κόσμο του Αιγινίου για τη συμπαράσταση του

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.