Αιγινιακός: Τριπλή ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024


Ο πολύπειρος πολυσύνθετος μεσοαμυντικός Γιάννης Ντόσης, που πέρυσι έπαιζε στον Βατανιακό είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αιγινιακού ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Προηγήθηκε η απόκτηση του νεαρού εξτρέμ Γιάννη Ξυδούς από τον Σβορώνο και του στόπερ - ανασταλτικού μέσου Μιχάλη Πορφυρίδη, που τον τελευταίο χρόνο έπαιζε στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2Ο12. 

Αρχισε την Πέμπτη η προετοιμασία του Αιγινιακού. Προηγούμενα εκ μέρους της Διοίκησης ο Γιώργος Καρανικόλας, παρουσίασε πρώτα το προπονητικό τιμ, που αποτελείται από τον Τεχνικό κ. Σωτήρη Ζιώγα, τον γυμναστή κ. Στέλιο Χαρπαντίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Μύθημη.

Στάθηκε στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και τόνισε ότι με σκληρή δουλειά θα υλοποιηθούν οι στόχοι, που έχουν τεθεί και είναι ανάλογοι της μεγάλης ιστορίας της.

Στη συνέχεια ο κ. Ζιώγας ανέλυσε συνοπτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας, που είναι ιδιαίτερα κοπιαστικό και ζήτησε η ομάδα να γίνει οικογένεια, ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σ' όλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.