Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες: Ξεχώρισαν Μαγκούλια και Φέρρα

Παναγιώτα Χαλκιά30 Σεπτεμβρίου 2023

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των 34ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων που διεξάγονται στη Μήλο και ήταν γεμάτη με καλές επιδόσεις και κόσμο στις κερκίδες.

Η Μαρία Μαγκούλια πήρε την πρώτη θέση στη σφαιροβολία γυναικών με βολή στα 13.66μ. Στα 100μ γυναικών η Μάρθα Νεαμονίτη της Ολυμπιάδας Χίου έκοψε πρώτη το νήμα σε 12.35 ενώ στους άνδρες πρώτος ήταν ο Λάμπρος Βολίκας του Έφηβου Χίου με 10.56. 

Στο δίσκο ο Γιώργος Χαραμαντάς κέρδισε με βολή στα 46.99μ ενώ τον ακολούθησε ο 41χρονος Μιχάλης Σταματόγιαννης με 42.63 ενώ στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου. Η Ανδριάννα Φέρρα έκοψε πρώτη το νήμα στα 400μ σε 57.24 και την ακολούθησε η Μαρία Αργυρού με 57.81 ενώ στους άνδρες νικητής ήταν ο Ιάσονας Κόνιαρης με 49.60.

Στο πλαίσιο των αγώνων ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε για την προσφορά τουςτον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, τον Δήμαρχο Μήλου Μανώλη Μικέλη, τον Περιφερειάρχη Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη και τον Πρόεδρο του Παμμηλιακού Μιχάλη Βαμβακάρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.